1.5 miljoen klanten

We vieren onze 1.500.000 klanten!

Wij zijn ontzettend trots dat wij alle unieke verhalen van onze 1.500.000 klanten mogen vastleggen.

Om dit te vieren hebben we een korting van 25% op alle fotoproducten met onderstaande promotiecode. Laat je inspireren door onze klanten onderaan deze pagina en ga zelf aan de slag. Vier jij met ons mee?

Promotiecode:
FEEST25%

Geldig t/m 10 juli 2017

Maak kennis met onze klanten

Afgelopen tijd zijn we langsgegaan bij een aantal klanten en hebben we hun verhaal mogen horen. Ben jij benieuwd naar hun verhaal? Bekijk de filmpjes en lees de blog.

 

Gonneke, Simon & Berend

Gonneke, Simon & Berend wonen in een gezellig dorpje aan de rand van een bos. Gonneke is bijna verslaafd aan onze fotoproducten. Ze heeft al heel veel fotoboeken gemaakt en een prachtige wanddecoratie van haar huwelijk hangt aan de muur. In ons blog lees je meer over Gonneke.

Lees verder

 

Oma Miema

Oma Miema heeft een foto op aluminium besteld en ze is heel blij met de mooie foto van haar en haar 3 kleinkinderen boven de bank. In ons blog lees je meer over Oma Miema, en haar echte naam.

Lees verder

 

Jörgen & Helene

Jörgen & Helene zijn pas gaan samenwonen in een appartement nét buiten Amsterdam. Ze hebben heel veel spullen, maar de belangrijkste zijn hun foto’s. Die hebben hun huis, terwijl het vol stond met dozen, meteen al wat gezelliger gemaakt.

Lees verder

 

Bram

Bram is de hond van Simone en het interieur is bijna op hem aangepast qua kleuren, grappig he?! Bram is een Labradoodle en hij vindt het ontzettend leuk om op de foto te gaan, hij heeft zelfs zijn eigen Instagram account: @labradoodle_bram. Eén van de foto’s heeft Simone laten afdrukken op een wanddecoratie van hout.

Lees verder

Voorwaarden promotiecode

De promotiecode is geldig t/m 10 juli 2017. De promotiecode geeft 25% korting op alle producten (excl. cadeaubonnen). De korting kan niet worden verkregen op reeds geplaatste en betaalde bestellingen en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Op de verzendkosten wordt geen korting verleend. Om de korting te verkrijgen vul je de promotiecode bij het afrekenen in. Hoe gebruik ik een promotiecode?

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)