A3 fotokalender

A3 fotokalender

Als je echt indruk wilt maken met een zelfgemaakte fotokalender, denk dan eens aan een afdruk op groot A3-formaat. Een fotokalender op A3-formaat, verkrijgbaar in matglans en hoogglans, is een schitterende aanwinst voor in huis en een fraai geschenk voor vrienden en familie.

  • Een fotokalender maken op A3-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen A3 fotokalender

 

Maak je eigen A3 fotokalender

Als je echt veel meer wilt halen uit die bijzondere momenten, wat is er dan beter dan een fotokalender? Je hebt immers twaalf maanden om foto’s voor te zoeken en een omslag voor te maken, zodat je straks elke dag een paar van je meest dierbare herinneringen opnieuw voor je ziet! Als je zelf je geheel eigen fotokalender van topkwaliteit op A3-formaat wilt samenstellen, moet je om te beginnen op de website van albelli gaan kijken onder ‘Fotokalenders’. Kies als er gevraagd wordt naar het formaat vervolgens voor ‘A3’.

Zo maak je je eigen A3 fotokalender

Zodra je de fotokalender op A3-formaat hebt geselecteerd, krijg je de vraag welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Je kunt ook je eigen ontwerp maken of iets kiezen uit het grote aantal bestaande sjablonen van albelli. Als je je keuze hebt gemaakt, word je verder geleid naar de online Editor / beeldbewerker van albelli, waar je op onze pagina voor fotokalenders nog van alles kunt aanpassen! Je kunt er foto’s, gebeurtenissen en verjaardagen, achtergronden en tekst aan toevoegen. Er zijn talloze voorbeelden van achtergronden beschikbaar en je kunt er zelfs nog frames aan toevoegen en dingen doen met ClipArt – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klaar om je A3 fotokalender te bestellen?

Neem er gerust de tijd voor om elke maand apart iets persoonlijks mee te geven – het is belangrijk dat je er telkens een goed gevoel bij hebt. Als je tevreden bent met hoe je fotokalender op A3-formaat er uit komt te zien, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je hebt dan nog de keus om je kalender te laten afdrukken in matglans of hoogglans. Welke uitvoering je ook kiest, het papier dat wij bij albelli gebruiken is van hoge kwaliteit, zodat je fotokalender op A3-formaat ook echt degelijk aanvoelt. Zodra je de afwerking hebt gekozen, hoef je alleen nog maar naar de kassa te gaan om te betalen, want je A3 fotokalender is dan klaar!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 55614 reviews
 
Fotoboeken

Als zeven jaar maken we via Albelli mooie fotoboeken voor onze kleindochter en kalenders voor eigen gebruik. Mooie producten met zorg geleverd.
Lees meer

– A
 
 
Verjaardagskalenders

Makkelijk programma en snel geleverd heb de fotokalender daarna nog een paar x besteld
Lees meer

– albertine koffeman
 
 
Wat een fantastisch product is het…

Wat een fantastisch product is het geworden, het overtreft al mijn verwachtingen. De kalender is precies zo als de computer weergeeft. Prachtige kleuren, scherpe afbeeldingen. Het werken met dit programma is een feest. Wat betreft lay-out zijn er one... Lees meer

– Carla
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.