A3 fotokalender

A3 fotokalender

Als je echt indruk wilt maken met een zelfgemaakte fotokalender, denk dan eens aan een afdruk op groot A3-formaat. Een fotokalender op A3-formaat, verkrijgbaar in matglans en hoogglans, is een schitterende aanwinst voor in huis en een fraai geschenk voor vrienden en familie.

  • Een fotokalender maken op A3-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen A3 fotokalender

 

Maak je eigen A3 fotokalender

Als je echt veel meer wilt halen uit die bijzondere momenten, wat is er dan beter dan een fotokalender? Je hebt immers twaalf maanden om foto’s voor te zoeken en een omslag voor te maken, zodat je straks elke dag een paar van je meest dierbare herinneringen opnieuw voor je ziet! Als je zelf je geheel eigen fotokalender van topkwaliteit op A3-formaat wilt samenstellen, moet je om te beginnen op de website van albelli gaan kijken onder ‘Fotokalenders’. Kies als er gevraagd wordt naar het formaat vervolgens voor ‘A3’.

Zo maak je je eigen A3 fotokalender

Zodra je de fotokalender op A3-formaat hebt geselecteerd, krijg je de vraag welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Je kunt ook je eigen ontwerp maken of iets kiezen uit het grote aantal bestaande sjablonen van albelli. Als je je keuze hebt gemaakt, word je verder geleid naar de online Editor / beeldbewerker van albelli, waar je op onze pagina voor fotokalenders nog van alles kunt aanpassen! Je kunt er foto’s, gebeurtenissen en verjaardagen, achtergronden en tekst aan toevoegen. Er zijn talloze voorbeelden van achtergronden beschikbaar en je kunt er zelfs nog frames aan toevoegen en dingen doen met ClipArt – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klaar om je A3 fotokalender te bestellen?

Neem er gerust de tijd voor om elke maand apart iets persoonlijks mee te geven – het is belangrijk dat je er telkens een goed gevoel bij hebt. Als je tevreden bent met hoe je fotokalender op A3-formaat er uit komt te zien, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je hebt dan nog de keus om je kalender te laten afdrukken in matglans of hoogglans. Welke uitvoering je ook kiest, het papier dat wij bij albelli gebruiken is van hoge kwaliteit, zodat je fotokalender op A3-formaat ook echt degelijk aanvoelt. Zodra je de afwerking hebt gekozen, hoef je alleen nog maar naar de kassa te gaan om te betalen, want je A3 fotokalender is dan klaar!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 56278 reviews
 
Onwijs prettig

Het maken van de kalender werkt onwijs prettig door dat alles duidelijk is aangegeven. Meerdere keren geven ze aan het product op te slaan zodat je werk niet verloren gaat. En na betaling binnen 2 werk dagen binnen!
Lees meer

– Cheyenne
 
 
Verjaardagskalenders

Heel leuk om de kalender zelf te ontwerpen. Er zijn veel mogelijkheden met omlijstingen, stickers en meer. De kwaliteit is prima en het papier is goed beschrijfbaar. Ik maak al jaren mijn kalender bij Albelli.
Lees meer

– M. Dekker
 
 
De kwaliteit van de fotoboeken is prima

De kwaliteit van de fotoboeken is prachtig en de kleuren van de foto's ook. Ik vind het programma makkelijk om mee te werken, de foto's laden makkelijk, de dingen zoals achtergrond en tekst wijzen zich eigenlijk vanzelf. Heel blij met de boeken en de... Lees meer

– Irene de Graaf
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.