A3 fotokalender

A3 fotokalender

Als je echt indruk wilt maken met een zelfgemaakte fotokalender, denk dan eens aan een afdruk op groot A3-formaat. Een fotokalender op A3-formaat, verkrijgbaar in matglans en hoogglans, is een schitterende aanwinst voor in huis en een fraai geschenk voor vrienden en familie.

  • Een fotokalender maken op A3-formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Maak je eigen A3 fotokalender

 

Maak je eigen A3 fotokalender

Als je echt veel meer wilt halen uit die bijzondere momenten, wat is er dan beter dan een fotokalender? Je hebt immers twaalf maanden om foto’s voor te zoeken en een omslag voor te maken, zodat je straks elke dag een paar van je meest dierbare herinneringen opnieuw voor je ziet! Als je zelf je geheel eigen fotokalender van topkwaliteit op A3-formaat wilt samenstellen, moet je om te beginnen op de website van albelli gaan kijken onder ‘Fotokalenders’. Kies als er gevraagd wordt naar het formaat vervolgens voor ‘A3’.

Zo maak je je eigen A3 fotokalender

Zodra je de fotokalender op A3-formaat hebt geselecteerd, krijg je de vraag welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Je kunt ook je eigen ontwerp maken of iets kiezen uit het grote aantal bestaande sjablonen van albelli. Als je je keuze hebt gemaakt, word je verder geleid naar de online Editor / beeldbewerker van albelli, waar je op onze pagina voor fotokalenders nog van alles kunt aanpassen! Je kunt er foto’s, gebeurtenissen en verjaardagen, achtergronden en tekst aan toevoegen. Er zijn talloze voorbeelden van achtergronden beschikbaar en je kunt er zelfs nog frames aan toevoegen en dingen doen met ClipArt – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klaar om je A3 fotokalender te bestellen?

Neem er gerust de tijd voor om elke maand apart iets persoonlijks mee te geven – het is belangrijk dat je er telkens een goed gevoel bij hebt. Als je tevreden bent met hoe je fotokalender op A3-formaat er uit komt te zien, klik dan op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je hebt dan nog de keus om je kalender te laten afdrukken in matglans of hoogglans. Welke uitvoering je ook kiest, het papier dat wij bij albelli gebruiken is van hoge kwaliteit, zodat je fotokalender op A3-formaat ook echt degelijk aanvoelt. Zodra je de afwerking hebt gekozen, hoef je alleen nog maar naar de kassa te gaan om te betalen, want je A3 fotokalender is dan klaar!

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 57065 reviews
 
Verjaardagskalenders

Bij de eerste zending was een foutje opgetreden. Albelli heeft met spoed een nieuwe set kalenders gestuurd. Top en zeer tevreden mee.
Lees meer

– J.H.
 
 
Verjaardagskalenders

Mooie kwaliteit kalender. Heb gebruik gemaakt van een aan bieding, dan id de prijs-kwaliteit verhouding goed.
Lees meer

– Myrna
 
 
Verjaardagskalenders

In een hand omdraai snel een leuke kalender gemaakt. Het was een makkie met het handige programma van Albelli.
Lees meer

– Michael Beute
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.