Creatief onderweg

Met onze gratis apps voor smartphone en tablet is het maken van fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en fotoafdrukken nu nog leuker, sneller en gemakkelijker.
Importeer je foto’s eenvoudig vanuit je filmrol op je telefoon of tablet, Dropbox, Facebook, Instagram en Google Photos.

Ga creatief aan de slag en probeer het nu!

iPhone app albelli

De fotoboek-app van albelli

Ben je van nature creatief en heb je veel mooie foto’s? Als je met familie en vrienden van de mooie momenten in je leven wilt blijven genieten, kun je jouw foto’s laten afdrukken en in een traditioneel fotoalbum plakken. Bij albelli kun je echter jouw persoonlijke fotoalbum van vakantiefoto’s en familiefoto’s volledig digitaal samenstellen met de handige fotoboek app. Een fotoalbum maken met een app is veel eenvoudiger dan je denkt. Als je op zoek bent naar de beste fotoboek app met het grootste gebruiksgemak, dan ben je bij albelli aan het juiste adres.

Creëer je fotoproducten via onze app

Je kunt de fotoboek app van albelli eenvoudig downloaden. Met deze app maak je snel en eenvoudig de mooiste fotoafdrukken, bijvoorbeeld voor kaarten en kalenders. Ook kun je kleine, middelgrote en volumineuze fotoboeken samenstellen, waarbij je ook de keuze hebt uit verschillende papiersoorten, achtergronden en kaften. Heb je een aantal écht bijzondere foto’s? Met de fotoboek app van albelli maak je bijzonder smaakvolle wanddecoratie.

Fotocollages maken via de app

Een van de leukste creatieve activiteiten met foto’s is het maken van een fotocollage. De fotoboek app van albelli is strikt genomen geen fotocollage app, maar je kunt wel je eigen fotocollages afdrukken. Je kunt er ook voor kiezen om een fotocollage te maken met een andere app en het resultaat vervolgens uploaden in de albelli app. Een andere optie is om met meerdere foto’s een collage te maken met de app van albelli en je creatie vervolgens als wanddecoratie uit te printen, bijvoorbeeld op plexiglas, canvas of aluminium.

Onze fotoservice via de app

Als je op vakantie bent en je hebt net een aantal mooie vakantiefoto’s geschoten, kun je ze onmiddellijk via onze fotoboek app in je vakantiealbum plaatsen. Met onze app fotoservice hou je online je eigen album bij en zie je het van dag tot dag mooier en interessanter worden. Voordat je in het vliegtuig op weg naar huis stapt, heb je via onze fotoservice app je papier uitgekozen, het formaat van je album bepaald en een smaakvolle kaft geselecteerd. Eén druk op de knop en binnen vijf dagen kun jij je vakantiealbum of losse fotoafdrukken thuis verwachten.

Gebruik de albelli app op je favoriete apparaten

Met de albelli fotoboek app kun je zowel offline als online werken. Voor een probleemloze werking is het natuurlijk wel van belang dat je van tevoren bepaalt voor welke smartphone of tablet je onze app nodig hebt. Apple devices zoals een iPhone of iPad werken met het operating system iOS. In de Apple App Store kun je de hiervoor geschikte fotoboek app downloaden. Is je smartphone of tablet uitgerust met het operating system Android, dan ga je naar Google Play om jouw handige albelli fotoboek app te installeren.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)