Win één van onze 15 feestelijke prijzen! Deel jouw mooiste feestfoto met #albelli15jaar op Instagram of Facebook of upload je foto op deze actiepagina. Vergeet niet om ons te volgen op social media om kans te maken op één van de 15 prijzen. Deze winactie loopt tot en met 4 juli 2023. We maken de winnaar bekend in week 29.

Hoofdprijs – Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot t.w.v. 300 euro + een albelli voucher t.w.v. 200 euro. Zo kun jij de mooiste foto’s van jou en je gezin laten maken en bij albelli laten afdrukken op bijvoorbeeld mooie wanddecoratie of in een mooi fotoboek.

Tweede prijs – Fotografie cursus

Een 1-daagse fotografie workshop + een albelli voucher t.w.v. 100 euro. Door middel van deze cursus leer jij de mooiste foto’s te maken, die je vervolgens direct op prachtige fotoproducten kunt laten drukken.

Derde prijs – Dagje Aqua Mundo

Een dagje met het gezin naar Aqua Mundo. In de Aqua Mundo in De Eemhof kun je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van 11 meter hoogte.

Vierde prijs – Princess Airfryer

Een splinterniewe Princess Digital Family Aerofryer. Deze is ideaal om snacks, cakes, quiches en taarten te bereiden. Door zijn extra grote inhoud van 5.2 liter kan je genoeg frietjes bakken voor je hele gezin of een complete maaltijd.

Vijfde prijs – NotBranded waardebon

Wat zou jij doen met 75 euro shopping money bij Notbranded? Kies uit meer dan 1000 waterproof sieraden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stainless steel. Bij Notbranded werken ze met de mooiste materialen en zit jouw favoriete sieraad er altijd tussen!

Zesde prijs – Princess Blender

Nog een perfecte smoothiemaker nodig? Deze Princess Black Steel Blender is door de roestvrijstalen messen uitermate geschikt voor het bereiden van allerlei heerlijke vruchten- en groentesappen, smoothies, cocktails en milkshakes.

Zevende prijs – Jaarabonnement Happinez magazine

Een jaar lang valt elke maand de Happinez bij jou op de mat. Zo heb je altijd iets te lezen en misschien ontvang je de eerste zelfs nog precies voordat je op vakantie gaat. Happinez is het magazine voor wie op zoek is naar verdieping, verrijking en verwondering. Het magazine helpt je op een toegankelijke manier je leven diepgang te geven, waardoor je je thuis voelt in je eigen leven

Achtste prijs -Jaarabonnement Psychologie magazine

Ontdekken wat echt belangrijk voor je is; jezelf leren kennen en je plek vinden in de wereld om je heen – dat zijn dé behoeften van deze tijd. En dat zijn precies de onderwerpen waar Psychologie Magazine over schrijft. Inzicht geven, dat is de missie van het Psychologie magazine. Je ontvangt een jaar lang dit tijdschrift om te leren en lezen over alles wat te maken heeft met psychologie en mentale gezondheid.

Negende prijs – Fototaart

Om ook jouw feestje goed te vieren kun je ook een fototaart winnen, natuurlijk met jouw foto. We zullen 5 fototaarten weggeven dus extra kans!

Tiende prijs – Dagje weg waardebon

Misschien ga je ons jubileum wel vieren met een dagje weg. Een dagje dierentuin, pretpark of juist een leuke activiteit.

Elfde prijs – Rituals waardebon

Verwen jezelf of een ander met de heerlijke producten van Rituals. Met een tegoedbon van 25 euro kun jij een heel nieuw setje kiezen. Kies zelf jouw favoriete product en geniet.

Twaalfde prijs – High Tea

Geniet samen met jouw moeder, beste vriendin of iemand anders van een lekkere high tea bij jou in de buurt.

Dertiende prijs – albelli fotoboek waardebon

Natuurlijk zijn er ook albelli prijzen te winnen, 3 in totaal. 1 daarvan is een voucher ter waarde van 75 euro voor een vierkant XL fotoboek. Zo kun je je fotoboek vullen met al jouw favoriete (feest)foto’s.

Veertiende prijs – albelli mokken waardebon

Altijd al leuke fotomokken voor op kantoor, in de kantine van jouw sportschool of voor je vriendengroep willen hebben? Je kan ze nu winnen, 15 fotomokken die je zelf kunt ontwerpen.

Vijftiende prijs – albelli wanddecoratie waardebon

Om de mooie lijst af te sluiten zal er wanddecoratie voucher ter waarde van 75 euro weggeven worden. Zo kun je al je foto’s kwijt in een prachtige wanddecoratie voor jou en/of je moeder. Kijk oneindig vaak terug naar alle mooie momenten en foto’s.

Waar wacht je nog op?

Upload nu jouw leukste, grappigste of mooiste feestfoto en maak kans op een van deze 15 gave prijzen. Zo vieren wij niet alleen maar met jullie onze 15de verjaardag.

Reacties