De kerstdagen zijn in aantocht en we draaien letterlijk overuren. Zo’n 50.000 bestellingen verwachten we dit weekend! Dat is 1 fotoboek per 3,5 seconde. Een record. Om je een idee te geven hoe het er bij albelli aan toe gaat zo de week voor kerst, hier wat (indrukwekkende) cijfers op een rij:

  • Onze drukkerij draait op dit moment 24 uur per dag om te zorgen iedereen, waar dan ook in Europa, zijn of haar bestelling met de kerst in huis heeft.
  • Rond de feestdagen produceren we zo’n 5.000 kilometer papier aan fotoboeken. Dat is net zo ver als van Amsterdam naar Moskou. En weer terug.
  • In totaal verwerken we dan zo’n 70 miljoen foto’s (in hoge resolutie) in de aanloop naar kerst.

Fotoboekenweer
Afgelopen weekend hadden we ook het hoogste aantal bestellingen. Op de drukste dag werden er maar liefst 20.000 bestelling geplaatst!

Dit weekend verwachten we nóg hogere cijfers. Zeker met de slechte weersvoorspelling (kou en regen), gecombineerd met dat dit het laatste weekend is voor je kerstbestelling (zondag 18 en maandag 19 december 2012).

Maar na kerst zal het niet rustiger worden. Dan begint iedereen aan het jaarboek. Hoe dan ook, ons 2012 kan in ieder geval niet meer stuk.

Lees hier het persbericht

Reacties