Wat hebben wij genoten van alle prachtige foto’s en berichtjes die jullie hebben ingezonden, dankjulliewel! Tussen de honderden inzendingen zaten veel verschillende en inspirerende creaties. Van fotocreaties die ons een grote glimlach bezorgden, tot fotocreaties die juist ontroerden. Dit zijn, in willekeurige volgorde, de foto’s die in de prijzen zijn gevallen.

1. Johanneke: “Nog steeds trots op dit product! Een levensboek over het leven van mijn opa. Zo blij was hij hiermee….. en wij ook. Herinneringen, zijn foto’s en verhalen, zijn vastgelegd voor altijd en kan nog vaak doorgebladerd worden.”

2. Patricia: “Een canvas van een foto van Melle met zijn tweelingbroer Mees* als schaduw. Mees* is 8 dagen na de geboorte gestorven. Ze zijn 12 weken te vroeg geboren op 09-09-09 en hebben apart van elkaar in een couveuse gelegen. Melle mist zijn broer en hij vond het erg dat er geen foto van hun twee samen was gemaakt. Dat kon niet omdat ze te kwetsbaar waren en Mees* ziek was. Deze foto is daarom speciaal gemaakt en Melle heeft zelf aangegeven hoe de schaduw moest staan. Hij wou ook dat de foto zo hangt dat hij vanuit het bed ernaar kan kijken. Aan de vlekken te zien raakt hij de foto ook aan. Een grote troost voor Melle maar ook voor ons dat er toch één foto (op canvas) is van hun samen.”

3. Tamara: “9 dikke albelli boeken op de ‘albelli’ fotoboekenwand…. groot fan vanaf 2009!”

4. Gé: “Met behulp van sjablonen e.d. kun je in je albelli-boek prachtige collages maken. Een heel gepuzzel om het voor elkaar te krijgen. Zo heb ik op deze foto 6 kerkjes op IJsland in een collage verwerkt over de volle breedte van de pagina. Door de platliggende binding wordt het resultaat alleen maar versterkt. Een prachtige herinnering aan onze IJslandreis in 2017”

5. Liese: “In 2011 heb ik albelli leren kennen tijdens mijn revalidatie. Ik heb toen 3 jaarboeken gemaakt als tijdverdrijf. Sinds maak ik jaarlijks mijn jaarboek. De speciale reizen krijgen uiteraard ook een apart boek! Ik vind het heerlijk om af en toe terug te bladeren in mijn fotoalbums en te zien dat ik de beste vrienden en familie heb, waar ik ook de mooiste reizen mee maak! Merci albelli voor de gebruiksvriendelijke app en mij al 9 jaar gelukkig te maken!”

6. Rianne: “84 jaar verschil, samen foto’s kijken uit het jaarboek.”

7. Erika: “Met de ziekte en overlijden van mijn dochter heb ik die bewuste periode van mijn Facebook gekopieerd en in fotoboeken gezet zodat ik alle condoleances terug kan lezen. Zo enorm blij mee. Een herinnering aan m’n lieve dochter Phéline 4-1-2011 *28-7-2018.”

8. Marianne: “Ik heb het laatste jaar van mijn schoonvader gefotografeerd. En dit in een prachtig boek verwerkt voor mijn schoonmoeder en haar (klein)kinderen. Het mooiste boek dat ik ooit gemaakt heb (en dat zijn er al aardig wat).”

9. Elly: “Al bijna 10 jaar maak ik elk jaar een fotoboek & 1 of meerdere ‘specials’ bijvoorbeeld van onze vakantie op Vlieland of Texel, mijn moeder’s 95e verjaardag, de inbraak in ons huis of een vakantie in Frankrijk. albelli helpt mij een ‘familie-bibliotheek’ te maken……… ; geweldige kwaliteit, uitstekende service en vaak mooie acties, zodat het ook een beetje betaalbaar blijft. Ik ben blij met albelli.”

10. Gerda: “Het favoriete boek van mijn kleinzoon van anderhalf jaar is zijn 1e jaarboek. Het wil het altijd inzien als hij bij mij is. Op de achtergrond zie je al mijn jaarboeken en de jaarboeken van mijn kleinkinderen. Alle kleinkindjes vinden het geweldig om “hun eigen boeken” te bekijken. Dat zijn de klanten voor de toekomst.”

11. Cindy: “Het meest trots ben ik op de prachtige blikvanger in de gang. Het portret van mijn 10 jarige dochter gemaakt door Tanneke Peetoom, afgedrukt op aluminium. Extra trots ben ik er op omdat we vandaag hebben gehoord dat deze zelfde foto nu ook ligt te pronken in Italiaanse boekwinkels op de cover van een roman. Hoe gaaf is dat?”

12. Laurie: “Met de fotoboeken van albelli word ik dagelijks herinnerd aan de prachtige reizen die ik heb mogen maken. Blikvanger voor ons bezoek waardoor de boeken regelmatig open geslagen worden. Ben er erg blij mee. Op naar de volgende rij!”

Wij willen graag nogmaals álle deelnemers bedanken voor hun fotocreatie en verhaal.

Reacties