Bloemen verwelken, taarten vergaan, maar de trouwfoto’s blijven altijd bestaan. Een versje om te onthouden als je gaat trouwen ;). Veel bruiden hebben namelijk achteraf spijt niet meer geld in de bruidsfotografie te hebben gestoken.

Uit een onderzoek van Shutterfly onder 500 pasgetrouwde vrouwen blijkt dat 21% meer uit had willen geven aan de trouwfoto’s. Ook New York Magazine deed hier onderzoek naar, onder 100 bruiden. De vrouwen blijken na bloemen (17%) het meest spijt te hebben niet meer geld in foto’s te hebben gestoken (12%).

Foto huwelijksaanzoek

De meest gemiste huwelijksfoto is een foto van het aanzoek. Best logisch dat je die niet hebt, een fotograaf mag de verrassing toch niet verpesten? 74% van de verloofde en getrouwde vrouwen is daarom enthousiast over de nieuwe trend om een fotograaf foto’s in een soort ‘paparazzistijl’ te laten maken tijdens het aanzoek. Je kunt natuurlijk ook gewoon een vriend vragen zich te verstoppen en foto’s te schieten 😉

Dus voorkom spijt en bespaar niet op de bruidsfotografie. Maak er dan ook meteen een prachtig huwelijksfotoboek van, zodat je jouw unieke dag nooit meer vergeet!

Reacties