yearbook photos

Wat waren jouw mooiste herinneringen van de afgelopen 12 maanden? Kies de beste momenten van 2015 en laat ze zien in een fotoboek! Zie het als een leuke, visuele manier om terug te kijken op een jaar vol hoogtepunten, gebeurtenissen en nieuwe ervaringen.

Weet je niet precies hoe je moet beginnen aan je jaarboek of ben je op zoek naar een nieuwe manier om je foto’s van afgelopen jaar te laten zien? Misschien geven onze voorbeelden hieronder je inspiratie:

 

Huisdieren – Maak een mooi boek over je maatje

Yearbook ideas pets

Je huisdier vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Huisdieren maken ons gelukkig, houden ons gezelschap en voelen zelfs aan wat we denken. Gebruik de foto’s van je huisdier die je in 2015 hebt geschoten om je maatje tot de ster van je fotoboek te maken!

Bezoekjes aan de trimsalon met je pup, ochtendwandelingen met je hond of een slapende kat die je bank in beslag heeft genomen – allemaal speciale momenten om te bewaren! Waarom maak je niet eens iets vanuit het gezichtspunt van je huisdier? Welke foto’s zouden zij kiezen als ze een fotoboek over zichzelf konden maken?

Vul een fotoboek met de afbeeldingen waarmee je toch al op je telefoon zou pronken en laat ze vol trots zien in een prachtig jaarboek.

 

Nieuwe ervaringen in 2015

yearbook-ideas-new-experiences

Een nieuw jaar, een nieuwe ontdekkingstocht met de kans om steeds weer nieuwe dingen te leren en ervaren. Zijn er in 2015 nieuwe dingen in je leven gebeurd? Misschien ben je verhuisd of begonnen aan een nieuwe studie/school. Of misschien ben je naar je eerste festival geweest of heb je een nieuw kindje of ander familielid mogen verwelkomen. Groot of klein, het is een herinnering die uniek is voor jou.

Maak een jaarboek met nieuwe dingen om je te helpen herinneren hoe bijzonder die momenten waren.

 

Reizen – een jaar vol ontdekkingen

 yearbook-ideas-travel-photos

Ben je vorig jaar besmet met het beruchte reisvirus? Leg je reis vast en deel je tips en avonturen. Een reisjaarboek is de perfecte manier om je reis op elke omgeslagen bladzijde opnieuw te beleven.

Waar de inspiratie je ook naartoe voerde in 2015, upload je foto’s in ons fotoboekprogramma en bewaar die dierbare momenten in je eigen jaarboek.

 

Tot de volgende keer!

Het creatieve team

Reacties