Ben je een type dat graag verjaardagen bijhoudt of dat alle familieactiviteiten op een kalender noteert? Probeer dan eens een kalender met je eigen foto’s!  We hebben 3 ideeën voor je bedacht ter inspiratie. Begin met te kijken naar het type foto dat je vaak neemt of op je computer hebt staan. Waar gaan die vaak over? Natuur? Familie? Grappige voorwerpen? Verzamel 12 foto’s in hetzelfde thema en maak er een prachtige kalender van!

1. Klassiek zwart-wit

In zwart-wit maken foto’s vaak nog meer indruk. Gebruik bijvoorbeeld foto’s van stedentrips (denk aan New York) of je 12 mooiste trouwfoto’s. Of zoek op je computer naar 12 foto’s die ieder een andere maand representeren: de skivakantie voor januari, die picknickfoto voor maart en die prachtige taart plaats je in de maand dat je jarig bent!

Zwart/wit

Met zwart-witfoto’s maak je van een kalender een kunstwerkje aan de muur!

Tip: heb je geen zwart-witfoto’s? Geen probleem, want als je in ons online programma een kalender maakt, kun je je kleurenfoto’s eenvoudig omzetten in zwart-wit!

2. De wonderen der natuur

De natuur verandert het hele jaar door en is daarmee een dankbaar onderwerp voor een jaarkalender! Denk aan hoe de kleuren door de seizoenen heen veranderen: felrood tijdens herfst, witblauw tijdens de winter, geel tijdens het voorjaar en diepgroen in de zomer. Vang deze kleuren door de maanden heen en voorzie iedere maand in je kalender van een passende natuurfoto!

6389_BLOG_Winter_NL
Een kalender ‘door de seizoenen heen’: laat de maanden voor zich spreken!

3. Familiegezelligheid

Wellicht ben je op vakantie geweest of kreeg die kleine Erik zijn eerste fiets? Dit zijn perfecte momenten om in een kalender te bewaren! Zo krijgt iedere bijzondere familiegebeurtenis een plekje aan de muur. Dit type kalender is natuurlijk een perfect cadeau voor elk lid van de familie!

6389_BLOG_Birthday_NL
Vul je kalender met verjaardagen, trouwdagen, afstudeerfeestjes of mooie, alledaagse momenten.

Tip: bestel meerdere exemplaren van dezelfde kalender en verras met Kerst dit jaar iedereen in de familie met een onverwacht cadeau 🙂

Geïnspireerd geraakt? Start nu met je kalender!

Of bekijk eens onze familiekalender en maandkalender pagina’s.

Reacties