Wil je dit jaar eens iets anders dan een jaarboek maken? Denk dan terug aan jouw 2015 met wanddecoratie of een kalender! Maak in je huis een galerij waar je mooiste herinneringen vol trots gepresenteerd worden. Lees hieronder onze tips om je op weg te helpen:

Een wanddecoratie van jouw 2015

Foto wanddecoratie

Maak een collage met de belangrijkste momenten van 2015. Met ons collagesjabloon kun je zo veel momenten kiezen als je maar wilt. Kies je meest dierbare foto’s uit en laat meerdere momenten naast elkaar zien op prachtige wanddecoratie. Met een jaar vol leuke gebeurtenissen is dit de perfecte manier om jouw persoonlijke hoogtepunten stijlvol te presenteren.

Maak een wanddecoratieserie

Wanddecoratieserie

Geef jouw jaar weer op jouw manier. Maak een galerij van wanddecoratie met de beste momenten uit de lente, zomer, herfst en winter! Vertel de gebeurtenissen van 2015 in vier prachtige verhalen: een wanddecoratie voor elk seizoen. Haal het geluk in huis en fleur je interieur op met je beste herinneringen mooi gepresenteerd op plexiglas, canvas, forex of aluminium!

Maak een jaarkalender met momenten uit 2015

Fotokalender

Gebruik ons online programma en sleep je foto’s naar een van onze gratis, speciaal ontwikkelde fotokalendersjablonen. Orden je favoriete herinneringen van afgelopen jaar per maand of per seizoen in je kalender voor 2016. En je kunt deze mooie foto’s ook handig gebruiken als geheugensteuntje voor huwelijksjubilea, verjaardagen en andere belangrijke gelegenheden.

Druk je persoonlijk samengestelde kalender af en verheug je op nieuwe herinneringen terwijl je nageniet van de hoogtepunten van vorig jaar!

 

Tot de volgende keer!

Het creatieve team

Reacties