Het kan behoorlijk lastig zijn om de juiste cadeaus voor Valentijnsdag te vinden en je wilt natuurlijk niet (weer) met die standaard bonbons aankomen. Daarom helpen we je met de leukste ideeën voor persoonlijke fotocadeaus, waarmee je de liefste mensen om je heen kunt laten zien dat je echt om hen geeft. Heel makkelijk te maken en perfect voor elk budget: een fotocadeau is origineel, uniek en de beste manier om ‘Ik hou van jou’ te zeggen zonder in clichés te vervallen.

Een mooi begin van de dag

Een fotomok is de kers op de taart bij je valentijnsontbijt op bed en ook perfect voor alle daaropvolgende ochtenden. Gebruik een foto van jullie romantische uitje, jullie favoriete foto samen of die foto waar jullie allebei altijd om moeten lachen. Je kunt je fotomok ook nog personaliseren met eigen tekst, lay-outs en illustraties voor een nog origineler cadeau.

Liefde is…

Het maken van een fotoboek! Dit is de beste manier om familie en vrienden te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Het laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om een uniek cadeau te maken. Je kunt een tijdlijn maken met herinneringen vanaf jullie eerste ontmoeting, een verzameling van alle reizen die jullie hebben gemaakt of misschien een receptenboek met de lekkerste maaltijden die jullie samen hebben gegeten. Wil je iets maken dat laat zien dat je hen echt kent? Denk dan eens aan een boek over hun favoriete hobby.

Wil je echt groots uitpakken? Kies dan voor een boek met prachtige platliggende premium pagina’s: die zijn extra dik en liggen perfect plat als ze open liggen, voor een naadloos resultaat.

Weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan een van onze themaboeken. Deze vooraf ontworpen boeken vormen een goede basis en bieden je de mogelijkheid om ze aan te passen zoveel je maar wilt. Bekijk hier onze tips over hoe je ze kunt gebruiken.

Jullie mooiste momenten aan de muur

Wonen jullie onder één dak en zoek je nog een perfect valentijnscadeau? Waarom maak je dan geen wanddecoratie? Kies uit een reeks formaten en hoogwaardige materialen die het beste bij de ruimte passen en voeg een foto van jullie samen toe, bijvoorbeeld van die geweldige reis die jullie samen hebben gemaakt. Zo makkelijk is het om deze Valentijnsdag een uniek cadeau te geven. Vind je het moeilijk om maar één moment te kiezen? Ga dan voor een lay-out waarin je tot wel 12 foto’s kunt toevoegen. Klik hier om aan de slag te gaan!

Met liefde gemaakte (koelkast)magneten

Ben je op zoek naar een cadeau dat klein en eenvoudig, maar toch persoonlijk en origineel is? Kies dan voor een set persoonlijke fotomagneten. Die zijn snel en makkelijk te maken. Je hoeft alleen maar jullie favoriete foto’s uit te zoeken. Je kunt ook meerdere mensen verrassen met een set koelkastmagneten. Dan weten ze allemaal dat je om ze geeft, elke keer als ze de koelkast opendoen.

Valentijnsactiviteit, check!

Voor een cadeau dat ook dienst doet als leuke activiteit op Valentijnsdag, maak je een persoonlijke legpuzzel. Verkrijgbaar in zes verschillende soorten wat betreft het aantal stukjes: van 49 stukjes voor beginnende puzzelaars tot 2000 stukjes voor degenen die van een uitdaging houden. Gemaakt door Ravensburger, Europa’s toonaangevende puzzelspecialist. Zo weet je zeker dat jouw cadeau van hoge kwaliteit is.

Zeg het met een kaartje

Een persoonlijke kaart is iets eenvoudigs, maar toch bijzonders om te geven op Valentijnsdag. Verras je partner, maar ook familie en vrienden met een handgeschreven boodschap op een kaart met een liefdevolle foto op de voorkant. Er zijn talloze vooraf ontworpen kaarten om uit te kiezen, maar je kunt ook je creativiteit de vrije loop laten en met een blanco exemplaar beginnen. Ze worden geleverd in handige verpakkingen van 10 stuks, zodat je zeker weet dat je er genoeg hebt.
Klaar om de perfecte verrassing voor Valentijnsdag te maken? Kies het fotocadeau dat bij ze past en ga direct aan de slag.

Creëer nu

Reacties