50 tinten Twan

De titel doet misschien anders vermoeden, maar 50 Tinten Twan is een heel netjes fotoboek. En hartstikke leuk! Margaret maakte dit boek speciaal voor haar man. Van actieve naar genietende en van klussende naar reizende Twan, er komen 50 verschillende kanten van Twan voorbij. In dit geval was het een verjaardagscadeau, maar het is natuurlijk ook een superleuk idee voor Vaderdag (15 juni).

1. Waarom heb je dit fotoboek gemaakt?
Als aandenken voor mijn echtgenoot in verband met zijn 50e verjaardag.

2. Waar haal je je inspiratie vandaan?
Dit fotoboek was mijn idee, maar ik zie wel veel vakantieboeken van vrienden.

3. Wat wordt je volgende fotoboek?
Een fotoboek voor mijn zoon als hij 25 wordt.

4. Heb je een favoriete achtergrond of effect in het fotoboekprogramma?
Ik heb niet specifiek een voorkeur. Ik kijk wat het meest passende is en daar stem ik mijn keuze dan op af.

5. Wat vind je het leukst aan fotoboeken maken?
Je mooiste foto’s en herinneringen vastleggen in een fotoboek. En ik vind het leuk om lekker creatief bezig te zijn.

Heb je nog vragen over het fotoboek van Margaret, laat dan een reactie hieronder achter!

Reacties