Momenteel is het lastig om je vrienden en familie persoonlijk te zien en daarom is het zo belangrijk om op andere manieren contact te houden. Het geeft een fantastisch gevoel om te weten dat iemand aan je denkt en albelli maakt het razend simpel om iets bijzonders naar je (klein)kinderen, een verre vriend of je ouders te sturen. In deze blog laten we je zien hoe eenvoudig het is om je eigen gepersonaliseerde fotoboek, kaarten, fotoafdrukken en meer te maken.

  • Maak prachtige fotoproducten van albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Zeg gedag met een set kaarten

De makkelijkste manier om met een dierbare verbonden te blijven is door gepersonaliseerde fotokaarten te maken. Onze sets bestaan uit 10 kaarten met enveloppen, het is dus perfect om je hele vriendengroep of zelfs je hele familie even wat leuks toe te sturen. Je kunt kiezen uit enkelzijdige of dubbelzijdige kaarten en zodra je de foto’s hebt geselecteerd die je wilt gebruiken en de kaarten hebt besteld, hoef je thuis alleen nog maar je eigen boodschap toe te voegen. Daarna stuur je ze naar vrienden en familie. Een geweldige manier om contact te houden. Volg deze drie simpele stappen als je je eigen fotokaarten wilt maken:

1 – Voeg een foto of kaartontwerp toe
2 – Klik op bestellen
3 – Voeg je eigen bericht toe en verstuur ze

Vergeet belangrijke datums niet

Natuurlijk kun je op iemands verjaardag een vind-ik-leuk of kort bericht op sociale media achterlaten, maar dat is niet zo persoonlijk. Zorg ervoor dat je de verjaardagen van je favoriete mensen in je kalender hebt staan, zodat je op de grote dag een melding ontvangt. Neem de tijd om ze te (video)bellen of gewoon een verjaardagskaart te sturen. Zo’n gebaar zal zeker worden gewaardeerd. Natuurlijk hoef je je niet tot verjaardagen te beperken. Bewaar alle belangrijke datums, jubilea of gebeurtenissen die speciaal zijn voor de mensen van wie je houdt. Elk excuus om contact te zoeken, is een goed excuus.

1 – Verzamel alle belangrijke datums
2 – Voeg ze aan de kalender van je telefoon toe
3 – Vier ze allemaal met iets speciaals

Laten we lunchen

Je kan momenteel niet afspreken met je beste vrienden voor een leuke lunch in de stad. Misschien is een videolunch wel een goede oplossing? Als je de leuke gesprekken met je vrienden mist, kan je voorstellen om een videolunch te organiseren. Jullie kunnen dan op afstand samen lunchen en bijpraten. Je kan hen zelfs een menu opsturen zodat ze kunnen kiezen wat ze gaan maken, net alsof je echt in een restaurant bent. Dit is een geweldige manier om met vrienden in contact te blijven, het lijkt zelfs alsof jullie in dezelfde ruimte zitten. Je moet hiervoor gewoon de volgende drie stappen volgen:

1 – Overtuig iedereen om deel te nemen
2 – Kies een datum en tijd
3 – Tijd om te bellen en te genieten

Een fotoboek ontwerpen

Het is altijd leuk om even de tijd te nemen om herinneringen te herbeleven met behulp van oude foto’s. Het is niet alleen rustgevend, het tovert ook meteen een glimlach op je gezicht. Daarom is het dan ook een goed idee om creatief aan de slag te gaan en je eigen fotoboek te ontwerpen met behulp van je favoriete foto’s. Met albelli is dat niet alleen heel eenvoudig, het is ook nog eens leuk om door al je foto’s te gaan en zo een fantastisch cadeau voor vrienden en familie te ontwerpen. Zodra je klaar bent met het ontwerpen, kan je het zo vaak als je wil laten printen. Je kan ook een digitale kopie naar je beste vrienden sturen. Als je niet goed weet hoe je je eigen fotoboek kan ontwerpen, kan je de hulp van de Smart Assistant inschakelen. Een fotoboek maken met albelli is echt eenvoudig

1 – Kies de gewenste indeling voor het fotoboek
2 – Gebruik onze Smart Assistant en ontwerp een fotoboek in slechts enkele minuten tijd
3 – Bestel het boek en deel de digitale versie meteen

Een goed gesprek voeren

Hoewel je op allerlei manieren geschreven berichten naar elkaar kunt sturen, is het toch wel leuk om af en toe de telefoon te nemen om te bellen met elkaar. Het kan echt deugd doen om de stem van je familie en vrienden te horen, zeker wanneer je ze al een lange tijd niet gezien hebt. Het klinkt waarschijnlijk als een eenvoudige manier om in contact te blijven en dat is het ook. Pak je telefoon erbij, toets het nummer in en geniet van een praatje. De persoon aan de andere kant van de lijn zal blij zijn om je te horen.

1 – Pak je telefoon
2 – Ga een goed gesprek aan
3 – Nu kun je er weer tegenaan

Fotoafdrukken direct naar je familie en vrienden sturen

Soms blader je door oude foto’s en zie er een waarbij je langer stil wilt staan. Die ene die je het liefst wilt delen met alle andere personen die op de foto staan. Nou, met albelli is dat mogelijk. Als je de foto naar het fotoprogramma van albelli uploadt, kun je direct een fotoafdruk naar vrienden en familie sturen. Je kunt hem naar een onbeperkt aantal mensen sturen en is daardoor voor alle foto’s het perfecte cadeau, van enkele portretten tot grote groepsfoto’s. Alles wat je hoeft te doen om een fotoafdruk te versturen is:

1 – Een bijzondere foto uitkiezen
2 – Je fotoafdruk naar je vrienden versturen
3 – Wachten op hun bedankje

Een sportles volgen of een museum ontdekken

Online vind je een geweldig aanbod aan sportlessen. Of je nu met je beste vriend een virtuele fietstocht wilt maken of een fitnessles wilt volgen: dankzij de technologie kun je vanuit je eigen woonkamer in beweging blijven. Als je meer behoefte hebt aan cultuur, is het mogelijk om een virtuele rondleiding te krijgen door tentoonstellingen van ‘s werelds beste musea en galeries. Zo kun je op een geweldige manier de musea en galeries ontdekken die je altijd al had willen bezoeken.

1 – Zoek snel op het internet
2 – Stel een datum vast
3 – Ga aan de slag met oefenen of verkennen

We hopen dat je van deze tips hebt genoten en op wat leuke foto-ideeën bent gekomen. Of je nu fotoafdrukken voor vrienden, fotoboeken voor familie of wanddecoratie voor jezelf maakt: het enige wat je hoeft te doen, is naar onze homepage gaan en je creativiteit de vrije loop laten. Dus ga aan de slag!

Creëer nu

Reacties