Al een paar weken is onze nieuwste reclame op de Nederlandse televisie te zien. Heb jij hem al gespot? Anders kun je hem hier even bekijken:

De zomer op de camping of op het strand. Misschien een zomerse nacht in een ver land of gewoon lekker thuis in de tuin, in deze reclame komen allerlei zomerse momenten voorbij die een foto waard zijn. En speciaal voor jou, als trouwe albelli fan, geven we je een kijkje achter de schermen bij deze commercial.

De volledige reclame staat in het teken van de zomer. Daarbij kunnen we het strand natuurlijk niet overslaan. Voor de strandscène gingen we naar een Hollands strand om een aantal zomerse plaatjes te schieten. Wist je trouwens dat deze reclame al in mei is opgenomen? Wat hadden we toen veel geluk met het weer. Dankjewel zon!

Het blijft verbazingwekkend dat we een hele dag gefilmd hebben voor maar een kleine scène. En dan zit het filmpje met onze fotoproducten er niet eens bij! Gelukkig hadden we een vrolijke en scherpe crew. Dat maakte het filmen alleen maar leuker.

Misschien heb je haar al gezien in het filmpje, maar onze zomerfotograaf Megan Alter was ook van de partij. Ze maakte een aantal fantastische foto’s, van de omgeving en van de acteurs. Als je deze zomer graag meer wil leren over het maken van zomerfoto’s, lees dan eens Megan’s fototips. In een mum van tijd weet jij hoe je een fotografieproject kunt beginnen, landschappen het beste vastlegt en omgaat met een felle zomerzon in je foto’s.

megan

En vergeet je favoriete zomerfoto niet in te sturen voor de fotowedstrijd. Zo maak je kans op geweldige prijzen zoals een Belvilla bon t.w.v. €2500,- of een albelli wanddecoratie bon t.w.v. €100,- en 6 maanden gratis Spotify Premium.

Houd deze blog, onze Facebookpagina, Instagram, Twitter en Google+ in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste fototips, inspiratie, acties, wedstrijden en nog veel meer!

Zonnige groetjes,

Het albelli team

 

Reacties