De prijzen rollen binnen voor albelli. We zijn één van de 3 finalisten van de jaarlijkse verkiezing ‘Logistieke webshop van het jaar’! Mooi. Maar wat is dat eigenlijk, ‘logistieke webshop’? Volgens deze verkiezing blinkt albelli uit op deze 4 punten:

1.) Altijd genoeg voorraad, 2.) We pakken jouw product goed in, 3.) Leveren snel en correct en 4.) Hebben een uitstekende retourservice. Op 25 januari 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Waarom deze verkiezing?
Het aantal webshops groeit explosief. In Nederland hebben we er al meer dan 20.000 en jaarlijks komen er 2500 bij. Aan webshops worden steeds hogere eisen gesteld. Niet alleen moet je er als ‘winkel’ uitzien, de klant moet veilig kunnen betalen, het product moet goed worden ingepakt en als webshop moet je betrouwbaar en snel kunnen leveren. En als de klant niet tevreden is, dan moet deze snel en makkelijk de bestelling kunnen retourneren.

Dit hele proces (voorraad, inpakken, goed afleveren en retourneren) heet samen de ‘logistiek van het online kopen’. En wat blijkt? Als de logistiek beter is, kopen we meer online.

albelli is nu dus genomineerd als 1 van de 3 finalisten voor ‘Logistieke webshop van het jaar’. De andere 2 finalisten zijn HEMA en Nespresso.

De winnaar van deze prijs wordt bekendgemaakt tijdens de Webwinkel Vakdagen op 25 januari 2012 in Media Plaza in Utrecht. We houden jullie op de hoogte.

Komt trouwens wel leuk uit deze prijs, want had je het al gemerkt? We hebben sinds kort ook een ‘winkelmandje’…:-) Hopen dat we winnen!

Reacties