Wat hebben we mooie gedichten van jullie ontvangen! Het hele albelli team heeft ontzettend genoten van alle rijmpjes op onze facebook, blog, maar ook van de gedichten die we over de mail hebben ontvangen. Heel erg bedankt daarvoor! Vandaag maken we zoals beloofd de 3 winnaars van de GoPro bekend. Ben jij net zo nieuwsgierig als wij?

En de winnaars zijn…

Het was moeilijk kiezen uit de vele gedichten. Maar na veel wikken en wegen heeft de albelli Sinterklaas drie gedichten uitgekozen. Deze zijn van:

  • Anne van Dixhoorn
  • Maryse van Minnen
  • Anne Tenthof van Noorden

Van harte gefeliciteerd! Zij winnen met hun gedicht een GoPro en krijgen deze prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd. Ben jij nieuwsgierig naar de gedichten? Klik op de namen hierboven om ze te lezen.

Het Grote albelli Gedichtenboek

De andere inzendingen willen we natuurlijk ook in het zonnetje zetten. Daarom hebben we de gedichten gebundeld in een mooi fotoboek. Zo kunnen we nog lang genieten van al jullie mooie gedichten. En met de onderstaande online versie van het fotoboek kun jij nu ook meegenieten. Zoek je eigen gedicht of kom helemaal in de Sinterklaas stemming met de gedichten van anderen met Het Grote albelli Gedichtenboek.

Misschien heb jij nog een gedicht nodig voor je surprise of voor een fotocadeau. Dan is dit natuurlijk ook een goede plek. Laat je lekker inspireren door de gedichten in het fotoboek of gebruik ons gedicht voor een fotoproduct. Mocht je nog een last-minute cadeau nodig hebben? Bestel dan een cadeaubon van albelli.

We willen nogmaals iedereen ontzettend bedanken voor alle fantastische gedichten, we hebben genoten! Als het aan ons ligt, doen we het volgend jaar weer!

Fijne pakjesavond en tot de volgende keer!

Het albelli team

Reacties