Ken jij de albelli Club voor enthousiaste fotoboekmakers al? Deze Facebook community is dé plek waar je honderden tips en tricks van medegebruikers kunt vinden om jouw albums nog mooier te maken. Inmiddels bestaat de club alweer één jaar en we willen beheerder Leonieke en alle 4.000 leden van de club dan ook ontzettend bedanken voor al hun geweldige tips en inspiratie.

Handige tips & tricks

De albelli Facebook Club is opgericht voor en door gebruikers en wordt beheerd door één van onze grootste fans: Leonieke. Niet alleen helpt ze leden met de creatie van hun boeken, ze verrast ons ook iedere dag opnieuw met nieuwe handige tips, mooie sjablonen, club challenges, en prachtige layouts. Je bent als lid van de groep dan ook van harte welkom om zelf je foto’s en boeken ter inspiratie te delen of vragen te stellen.

Windows gebruikershandleiding

Dat Leonieke handig is met onze editors, heeft ze wel bewezen met de creatie van de complete gebruikershandleiding voor de Windows editor (en binnenkort ook voor Mac). Ideaal voor beginners en gebruikers die meer willen weten over alle mogelijkheden die het albelli fotoboekprogramma biedt. Je kunt de Windows handleiding downloaden via de Facebook Club, onder ‘Bestanden’.

Doe mee en win

Om het 1-jarig jubileum van de club te vieren hebben we samen met Leonieke een nieuwe feestelijke Club challenge opgezet waarbij we 5 cadeaubonnen van € 50,- verloten onder de winnaars. Word daarom snel lid van de club en deel jouw mooiste pagina spreads om kans te maken op deze mooie prijs.

We kijken uit naar al jullie mooie creaties en hopen dat de club jullie blijft inspireren tot het maken van nog veel meer prachtige fotoboeken!

Reacties