Heel Engeland is in rep en roer, want 29 april is het zover. Dan geven William en Kate elkaar het ja-woord! Speciaal voor deze gelegenheid doet albelli UK iets unieks: albelli gaat samen met het Engelse volk een speciaal fotoboek voor William en Kate maken. Een fotoboek vol foto’s van de voorbereidingen, het feestje in de achtertuin, de aankleding, de optocht. Kortom, van alle momenten dat het koppel zelf niet meekrijgt!

Via een speciale albelli website kan heel Engeland zijn mooiste ‘Willam-en-Kate-moment’ opsturen. De mooiste foto’s bundelen we in een fotoboek en overhandigen we daarna aan het pasgetrouwde stel. Het wordt een waar ‘huwelijkscadeau van het volk’. Zo kan het koppel hun mooiste dag vanuit alle hoeken van het land herbeleven!

Het huwelijk van de eeuw
Heel Engeland bereidt zich voor op dit huwelijk van de eeuw. Op vrijdag 29 april tussen 10:00 en 11:00 zal het huwelijk voltrokken worden op Westminster Abbey. 1900 gasten zijn uitgenodigd. De rest van het volk kan het huwelijksgebeuren op tv-schermen volgen. En hun mooiste foto naar ons opsturen voor dit speciale fotoboek van het huwelijk natuurlijk!

Geen dure cadeaus
Prins William en Kate hebben gezegd geen huwelijkscadeau te willen. Ze hopen dat de genodigden een bedrag willen schenken aan 24 door hun uitgekozen goede doelen. Een initiatief dat ze siert. Maar van albelli krijgen ze dan stiekem tóch een klein cadeautje.

huwelijksfotoboekwilliam-kate

Weet je nog dat we eenzelfde soort actie vorig jaar tijdens het WK hielden? We maakten toen van jullie foto’s een fotoboek voor het Nederlands Elftal. 7000 mensen deden mee aan dit fotoboek voor ‘onze jongens’ en was een groot succes!

Ga je binnenkort zelf trouwen?
Maak dan zelf je fotoboek! Bekijk hier een prachtig voorbeeld van een fotoboek huwelijk.

Reacties