De redactie van het ICT tijdschrijft ‘Personal Computer Magazine’ (PCM) heeft onze fotoboeken aan een grondige kwaliteitstest onderworpen. In deze test wordt ons Vierkant Large fotoboek met standaard mat papier en hoogglans coating beoordeeld. PCM oordeelde:

 

“albelli was de winnaar van de softwaretest en ook bij deze producttest gooien ze zeer hoge ogen. De albelli-boeken zien er fraai uit en zijn stevig ingebonden, zodat ze niet snel uit elkaar vallen.” “Drie dagen na het uploaden liggen de boeken al in de bus. Het boek met standaardpapier heeft mooie kleuren, die weliswaar minder verzadigd ogen dan bij het luxere papier, maar er toch goed uitkomen. Zwart-witfoto’s zijn ook mooi neutraal, maar het zwart is niet zo diepzwart als bij boeken met luxer papier. Het album met glanzend papier is opvallend sterk glanzend. Het papier wordt gecoat en glanst zelfs sterker dan dat van de twee boeken (concurrentie – red.) met echt fotopapier!” Bron: PCM magazine augustus 2010

 

PCM is dus meer dan tevreden en dat vinden we ook terug in de cijfers: ons fotoboek met mat papier krijgt als eindoordeel een 7,5, het boek met hoogglans zelfs een 8,5. Dit zijn de hoogste cijfers in de categorieën ‘standaard fotoboeken’ en ‘luxere fotoboeken’ en daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Deze positieve feedback is voor ons het teken dat we op de goede weg zitten en we gaan er alles aan doen om dit vast te houden!

Reacties