Vreemde blikken, hilarische opmerkingen en jeukende gezichten. Ja, onze mannen hebben flink wat moeten doorstaan afgelopen maand. Maar het was zeker de moeite waard! Door de hele maand november hun snor te laten staan, hebben ze €7,758 binnengehaald voor Movember. Het geld wordt door Movember besteed aan gezondheidsproblemen bij mannen wereldwijd.

Albelli movember nummer 1

En zoals je ziet, zijn we in Nederland het bedrijf met de grootste bijdrage! “Waar je als klein bedrijf groot in kan zijn”, reageerde onze manager Benelux trots. Alle lof voor onze 24 collega’s die hieraan meededen. We konden niet om ze heen 😉

Met elke week een portretfoto is de ontwikkeling van elke individuele snor vastgelegd. Sommigen hadden wat moeite met groeien. Anderen ontwikkelden zich zo snel dat ze zelfs een eigen leven gingen leiden. Hieronder wat VOOR en NA foto’s van deze eigengereide snorren.

1 november                       30 november


Je zal vast begrijpen dat het best een vreemde maand is geweest bij Albelli. En ook al zijn velen blij dat het over is, ze hebben het wel de hele maand volgehouden. Een mooi bedrag voor een goed doel. Petje af mannen!

 

Reacties