Het allerleukste vinden wij het om onze klanten te ontmoeten en te inspireren. Daarom staan we dit jaar voor de allereerste keer op de Vakantiebeurs in Utrecht! We hebben er nu al zin in 🙂

Onze stand vind je in Hal 12 (de Azië-hal). We delen er graag de laatste tips&tricks voor het maken van de perfecte vakantiefotoboeken. We geven uitleg over de Smart-Assistant én we hebben alle soorten en maten fotoboeken voor je klaar liggen om inspiratie op te doen. Ook kun je onze verschillende materialen wanddecoratie komen bekijken. Onze collega’s van albelli staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en om je te inspireren wat jij kan doen met de herinneringen aan je vakantie. Waar je ook naartoe gaat, een mooi fotoproduct is de perfecte manier om je vakantie te herbeleven.

Naast alles wat er bij ons te zien is, maakt iedere bezoeker aan onze stand ook nog eens kans op prachtige prijzen. En ben je na je bezoek enthousiast geworden over het maken van een fotoproduct, dan komt de kortingsvoucher die we uitdelen vast goed van pas 😉 Gebruik hem om de foto’s van een vakantie te bundelen in een fotoboek of maak van je favoriete foto’s een prachtige wanddecoratie.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website van de Vakantiebeurs.
Pssst: wij geven 5×2 tickets + rijkgevulde goodiebags (t.w.v. €50) weg! Wil je kans maken om deze te winnen? Check dan onze Facebook post voor meer informatie!

Hopelijk tot dan! Je vindt ons hier:
16 t/m 19 januari 2020
Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Hal 12 (Azië) Stand 12A.108
Do, vrij, zo 9:30-17:00
Za: 9:30-20:00

Reacties