Zing jij het hele jaar door het liefst sinterklaasliedjes en ben jij de eerste met pepernoten in huis? Breng iedereen in de sinterklaassfeer met jouw foto of variatie op het gedicht. We geven leuke prijzen weg op – hoe kan het ook anders – pakjesavond 5 december!

Hoe doe je mee?

Je kunt op twee manieren meedoen:

Optie 1: Deel jouw favoriete sinterklaasfoto op Facebook (@albelli) of Instagram (#albellisint)

Breng je Facebook of Instagram in sinterklaassfeer door een foto te posten. Plaats bijvoorbeeld een foto van die keer dat jullie gezellig pepernootjes gingen bakken, je kids sinterklaasliedjes zongen bij de open haard of deel de fijne herinnering aan de intocht van Sinterklaas (mag natuurlijk ook van vorig jaar zijn). Om je foto te kunnen vinden willen we je vragen de hashtag #albellisint te gebruiken indien je de foto deelt op Instagram en albelli te taggen @albelli indien je de foto deelt op Facebook.

Optie 2: Maak het gedicht af, post het onder deze blog of op je Facebook en gebruik de hashtag #albellisint en tag @albelli 

Verras ons met je rijmkunsten. Kopieer het begin van het gedichtje hieronder, maak het op een creatieve manier af en post het op Facebook of onder deze blog. Om je gedicht te kunnen vinden willen we je vragen de hashtag #albellisint te gebruiken. Voor Facebook gebruikers: denk er aan albelli te taggen (@albelli).

Met je camera altijd in de hand, maak je de mooiste kiekjes aan de lopende band
Foto’s zijn….

#albellisint @albelli

Wat kan je winnen?

albelli kiest op 5 december 2018 vier winnaars uit: twee winnaars die hun favoriete sinterklaasfoto hebben gedeeld en twee winnaars die hun creativiteit hebben laten zien door het gedicht af te maken en te delen.

  • 2x een cadeaubon t.w.v. €50,- voor een albelli fotoboek (1 fotowinnaar en 1 rijmwinnaar)
  • 2x een cadeaubon voor twee fotokalenders t.w.v. €39,96 – één voor jezelf en één om weg te geven (1 fotowinnaar en 1 rijmwinnaar)

Pssst: post een foto én gedicht en je maakt 2x kans! Onder de inzendingen worden willekeurig de winnaars gekozen.

Reacties