Hallo allemaal! Welkom bij onze community.

Onze socialmediaplatforms zijn een veilige plek waar we de momenten kunnen delen die belangrijk voor ons zijn, tips en tricks kunnen uitwisselen en de creaties kunnen laten zien waar we trots op zijn. Het is ook een plek waar we samen kunnen praten, lachen, geïnspireerd worden door elkaar én genieten van dingen die ons blij maken.

Om ervoor te zorgen dat we samen een vrolijke, veilige en respectvolle community blijven opbouwen, hebben we deze eenvoudige richtlijnen voor ons allemaal opgesteld.

Wees aardig en attent

Iedereen is anders, heb daar respect voor. Wees behulpzaam en moedig mensen aan.

Wij tolereren geen enkele vorm van haatdragende taal, discriminatie, pesten, intimidatie, bedreigend gedrag of vernederende opmerkingen van welke aard dan ook over iemands ras, geslacht, godsdienst, seksuele geaardheid of achtergrond.

We behouden ons het recht voor om alles wat hatelijk, racistisch, xenofoob, homofoob, seksistisch, storend, gewelddadig, ongepast of seksueel expliciet is te verwijderen.

Geen spam

Wij staan geen spam, zelfpromotie, off-topic promoties en links naar websites van derden, frauduleuze of politieke berichten toe, en behouden ons het recht voor dergelijke berichten te verwijderen.

Wees voorzichtig

Om je privacy te beschermen vragen wij je geen persoonlijk identificeerbare informatie in onze community te plaatsen. Dat is dus alle gevoelige persoonlijke informatie, zoals je telefoonnummer, e-mailadres, huisadres of bankgegevens.

Blijf op de hoogte

Heb je creatieve tips en wil je die delen? Geweldig! Doe mee. Supertrots op je laatste albelli creatie? Top! We vinden het altijd leuk om te zien wat je hebt gemaakt. Algemene feedback over ons en onze producten? Ook dat is geweldig. We zijn er altijd blij mee, maar hou het wel constructief.

We willen graag meegenieten van alle momenten die veel voor je betekenen, dus deel alles wat je blij maakt. Zorg er wel voor dat je toestemming hebt om een foto met ons te delen.

Reacties