Galeria albelli, de 3-maandelijkse expositie van fotografen in onze drukkerij in Den Haag, wordt ditmaal verzorgd door…onze eigen Anna-Maria! Anna-Maria Magnusson maakt prachtige foto’s van zowel abstracte onderwerpen als van mensen. Voor haar is het belangrijk een verhaal vanuit elke hoek te bekijken en te benaderen, want alleen dan krijg je ‘The Full Story’.

In onze drukkerij (Laan van Ypenburg 34, Den Haag) zijn op dit moment 12 prachtige werken van haar te bewonderen. Alle foto’s zijn gedrukt op ons eigen plexiglas van 50 x 70 cm. De expositie loopt nog tot 15 maart 2012, daarna is het de beurt aan een nieuwe fotograaf.

Wil je ze ook zien? Kom dan naar onze vriendendag, of haal een keer persoonlijk je bestelling bij de drukkerij af, dat kan ook.

Anna Magnusson is naast fotograaf en journalist ook onze marketing manager voor albelli Zweden en Noorwegen. Zij maakte ook die leuke Nieuwjaarsfoto’s voor de nieuwsbrief en hier zie je haar aan het werk tijdens die fotoshoot!

Meedoen met Galeria albelli?
Voor Galeria albelli vragen we elke 3 maanden een andere professionele fotograaf hun werk te exposeren op ons canvas of plexiglas. Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar blog@albelli.nl.

Laat hieronder je reactie achter!

De vorige keer was het de beurt aan Simone Scholtens met foto’s van Groenland.

 

Reacties