Deze herfst organiseren we een Beter dan Black Friday-sale met de beste aanbiedingen die je voor de kerst zult vinden. Om je te helpen zo veel mogelijk te besparen, hebben we een paar voorbeelden samengesteld van sets die je kunt maken en hoeveel je daarop bespaart. 

Het is alweer bijna Kerstmis, dus wees er dit jaar vroeg bij en koop alvast je cadeaus. Fotoboeken zijn tijdloze cadeaus die je vrienden en familie voor altijd zullen koesteren. En tijdens Beter dan Black Friday kun je je feestgroet aanvullen met kaarten en kalenders met bijpassende ontwerpen.

Bespaar nu

Als je je oog hebt laten vallen op onze mooie posters, kun je tijdens Beter dan Black Friday een opvallende muur van posters maken voor een zachte prijs. Mocht je liever iets kleiners maken, kun je je hart ophalen aan onze retro foto’s, waarmee je op subtielere wijze je interieur opvrolijkt. En natuurlijk is je kerstbundel niet compleet zonder een set fotokaarten die je helemaal naar wens kunt aanpassen.

Bespaar nu

Beter dan Black Friday is een geweldige kans om je interieur in een nieuw jasje te steken en wanddecoratie te maken van je favoriete momenten en herinneringen. Je kunt deze momenten ook tot leven brengen met afdrukken die je overal in huis een plekje kunt geven. Dankzij de prachtige verpakking die bij elke bestelling is inbegrepen, kun je ze ook aan iemand cadeau doen. Over cadeaus gesproken: onze fotomokken zijn perfect geschikt als klein geschenk. En vergeet niet een stapel kaarten te bestellen om voor kerst naar familie en vrienden te versturen!

Bespaar nu

Reacties