Hoewel al onze fotoboekprogramma’s volledige creatieve vrijheid bieden, zijn er een paar kleine verschillen. Je kunt ervoor kiezen om het fotoboekprogramma te downloaden op je computer, of je kunt ons online HTML5 fotoboekprogramma gebruiken. Hieronder vind je een overzicht van onze fotoboekprogramma’s, zodat je kunt profiteren van al hun functies en nog betere fotoboeken kunt maken.

Windows fotoboekprogramma

Download het Windows fotoboekprogramma op je computer en geniet van volledige creatieve vrijheid bij het maken van je fotoboek. Ons Windows fotoboekprogramma kan foto’s direct vanuit sociale media importeren en in je fotoboek plaatsen. Dit is ook het ideale programma voor als je het leuk vindt om je fotoboek te bewerken en er een tijdje aan te werken totdat je precies het resultaat hebt dat je wilt.

Mac fotoboekprogramma

Perfect voor degenen die een fotoboek willen maken op een Mac. Apple-gebruikers zullen de look & feel van het fotoboekprogramma herkennen. Het Mac fotoboekprogramma heeft een speciale Apple Photos integratie, zodat al je evenementen, albums en foto’s automatisch openen wanneer je het programma start. Je kunt je foto’s naar een pagina slepen en ze bewerken zoals je wilt. Het fotoboekprogramma heeft bovendien een ruime collectie met achtergronden, kaders, maskers en clipart.

HTML5 fotoboekprogramma

Als je niet veel tijd wilt besteden aan het maken van je fotoboek en hem in een paar klikken klaar wilt hebben, dan is dit het perfecte fotoboekprogramma voor je. Met ons HTML5 fotoboekprogramma kun je een fotoboek in slechts een paar minuten af hebben. Je hoeft niets te downloaden en het werkt direct vanuit je browser.

Smartphone app

Ga onderweg creatief aan de slag met onze smartphone app. Dit is het ideale fotoboekprogramma voor wanneer je haast hebt, omdat je een fotoboek kunt maken terwijl je in de bus zit, op de trein staat te wachten of wanneer je ergens een kop koffie aan het drinken bent.

Een ontwerper is zo goed als zijn gereedschap en hetzelfde geldt voor het maken van fotoboeken. Je kunt niet verwachten dat je fotoboek er op zijn best uitziet, tenzij je de functies van het fotoboekprogramma volledig benut. We hopen dat deze handleiding je helpt bij het kiezen van het meest geschikte fotoboekprogramma. Deel je fotoboeken met ons op social media door #albelli te gebruiken, zodat we je creaties kunnen bewonderen.

Kies je fotoboekprogramma

Reacties