Een kaart van sinterklaas met daarop een uitnodiging voor Pakjesavond. Op de achtergrond origami sterren.

Vier jij dit jaar Sinterklaas samen met je dierbaren? Dan hebben wij de perfecte manier gevonden om hen uit te nodigen! Onze designers hebben namelijk speciaal voor Sinterklaas een kaart gemaakt waar jij je familie mee kunt verrassen.

We kennen het allemaal, de spanning rond Pakjesavond. We vieren dit het liefst samen met onze familie en vrienden samen bij iemand thuis. Er wordt chocolademelk gedronken en pepernoten gegeten en iedereen wordt verrast met een persoonlijke rijm en wat cadeaus. Als kind is Sinterklaas een van de spannendste periodes van het jaar. Vol smart kijk je in de ochtend of er wat in je schoen te vinden is en wacht je op 5 december zenuwachtig op het ringen van de bel. Hoe leuk zou het zijn als je dit moment kunt aankondigen op een speciale manier?

Een kaart van Sinterklaas, een kerstkaart en een kalender

Type op de achterkant jouw persoonlijke tekst en voeg eventueel een foto toe. Vergeet niet de kaart uit naam van de Sint te schrijven om het extra spannend te houden! Goed nieuws, onze kaarten gaan in sets van 10 dus je kunt je hele familie en/of vriendengroep er mee uitnodigen. Een beter begin van pakjesavond kan bijna niet… Ga snel aan de slag! 

Reacties