We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij hebben soms al moeite om te herinneren wat ons ontbijt was, laat staan wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. Daarom denken wij dat het belangrijk is om mooie fotoproducten te maken van je favoriete momenten van het afgelopen jaar. Van het maken van een fotoboek met alle kleine momenten van de afgelopen 12 maanden tot het samenstellen van een kalender met een maandelijks aandenken aan wat je deed het afgelopen jaar.  Ontdek hier 7 creatieve manieren om 2017 onvergetelijk te maken…

Maak een jaarboek

Maak een fotoboek vol met foto’s van het afgelopen jaar en creëer je eigen persoonlijke jaarboek! Kies je favoriete momenten uit en voeg ze toe aan je boek. Je kunt ook leuke herinneringen uit 2017, zoals vliegtickets, scannen en toevoegen aan je fotoboek. Je kunt dit bijvoorbeeld in chronologische volgorde doen, zodat je per maand op het jaar terug kunt kijken.

Bekijk onze blog over het maken van een jaarboek voor meer ideeën en inspiratie voor je persoonlijke jaarboek.

Gebruik onze mozaïek indeling voor wanddecoratie

We hebben een gloednieuwe indeling voor wanddecoratie waarmee je tussen vier en 81 foto’s kunt afbeelden in een mozaïek raster. Dit is perfect voor het afdrukken van je Instagram foto’s en om je foto’s tot leven te brengen aan de muur. Je kunt ook een specifiek thema kiezen, zoals zwart-wit foto’s van 2017 en ze samen afdrukken op één wanddecoratie.

Ontdek hier meer over deze nieuwe indeling.

Ontwerp een fotomuur

In plaats van vast te houden aan slechts één wanddecoratie aan de muur, kun je ook een serie maken met meerdere wanddecoratie en deze bij elkaar ophangen. Iedere keer dat je ernaar kijkt heb je een mooie herinnering aan jouw jaar. Gebruik verschillende materialen, afmetingen en vormen om een mooi contrast te creëren.

Bekijk onze blog over het ophangen van wanddecoratie in huis voor meer ideeën.

Maak een persoonlijke kalender

Een kalender voor 2018 maken, met foto’s uit 2017, is een leuke manier om terug te kijken op het afgelopen jaar. Iedere maand word je herinnert aan wat je het afgelopen jaar deed in die periode. Kies je favoriete foto van elke maand uit en gebruik ze voor je kalender.

Bekijk onze creatieve kalender ideeën voor meer inspiratie.

Druk retro foto’s af

Onze retro fotoafdrukken zijn een stijlvolle manier om het afgelopen jaar mee te herinneren en ze zorgen bovendien voor een gezellige vintage sfeer in huis. Je kunt je favoriete foto van elke maand, of zelfs van elke week, uitkiezen en ze laten afdrukken. Wanneer je dit in de mobiele app doet kun je bovendien gekleurde randen aan je foto’s toevoegen. Voeg data aan de foto’s toe of een tekst met maximaal 36 tekens om je foto te beschrijven.

Bekijk ook onze blog over decoreren met retro prints voor tips over hoe je ze kunt laten zien in huis.

Stuur een nieuwjaarskaart

Hou je vrienden en familie op de hoogte van wat je hebt gedaan in 2017 met een nieuwjaarskaart. Gebruik foto’s van het afgelopen jaar en voeg ook foto’s van hen toe om jullie momenten samen te delen.

Van een maand tot maand fotoboek tot een eenvoudige nieuwjaarskaart voor vrienden en familie… We hopen dat deze creatieve ideeën je helpen om een mooi aandenken te maken.

Begin nu

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Bekijk dan onze handleiding voor het ordenen van je foto’s en begin met het uitzoeken van je filmrol. Of je kunt nog wat meer creatieve tips bekijken op de blog voor fotografie en productideeën.  We vinden het erg leuk om te zien wat je hebt gemaakt, deel je foto’s met ons door #albelli te gebruiken of deel deze blog met vrienden en familie door de onderstaande icoontjes te gebruiken, zodat ook zij een aandenken van 2017 kunnen maken.

 

Reacties