Digitale camera’s, filmcamera’s, smartphones, tablets… Tegenwoordig kunnen we foto’s maken op meer apparaten dan ooit tevoren. En als ze eenmaal gemaakt zijn, is het aantal mogelijkheden om ze te bewaren, bekijken en delen vrijwel eindeloos.
Het is niet zo raar dat al je foto’s door elkaar staan en het hierdoor een grote, ongeordende warboel is. Maar geen zorgen – wij geven je graag wat tips om je te helpen! De komende paar weken gaan we met een paar eenvoudige trucs in een aantal stappen vertellen hoe je je foto’s van een wanordelijke map in iets moois kunt veranderen, iets dat je kunt vasthouden en bewaren. We beginnen meteen met de eerste stap.

De eerste stap is om de inventaris op te maken van wat je hebt. Neem de tijd om eens rustig door al je foto’s te gaan; op je computer, tablet, telefoon, SD-kaart en ja zelfs die schoenendoos vol afgedrukte foto’s. Verzamel alles op één plek zodat je aan de volgende stappen kunt beginnen: orde scheppen en iets moois maken. (Hierover plaatsen we binnenkort meer, dus hou ons in de gaten.)

En om je niet het gevoel te geven dat je de enige bent met een berg foto’s om uit te zoeken: bekijk de leuke weetjes in de infographic hieronder!

SpringCleaning_Facebook_Infographic_NL-01

Reacties