Het afgelopen decennium is voorbij gevlogen en wij zijn nog steeds blij en trots om onze klanten te helpen met het creëren van fotoproducten van hoge kwaliteit. Tijd om eens terug te blikken! Van collega Herman, de 7e werknemer van albelli, zijn we wat leuke weetjes te weten gekomen. Als developer van het offline fotoboekprogramma probeert hij namelijk met de nieuwste technieken nieuwe opties toe te voegen en het programma nóg gebruiksvriendelijker te maken. En met succes!

1. Specialisatie

In 2008 konden klanten in het offline fotoboekprogramma kiezen tussen producten als fotoboeken, agenda’s en kalenders. Vandaag, 10 jaar later, specialiseert het offline programma zich louter op fotoboeken. De fotoboeken blijven toch de favoriet onder onze klanten en door deze verandering zijn er veel meer opties mogelijk om gemakkelijk een mooi fotoboek te maken.

2. Meer opties

Naast de populaire platliggende premium optie waardoor o.a. foto’s naadloos over twee pagina’s doorlopen, zijn er ook paginanummers toegevoegd. Paginanummering maakt het creëren van fotoboeken een stuk makkelijker.

3. Later beslissen

Vierkant, nee liggend… Beter toch staand? Aan klanten die tijdens het creatieproces pas de lay-out willen kiezen hebben we ook gedacht. Heel gemakkelijk wissel je tijdens het creëren van je fotoboek van een vierkante lay-out naar een staande en – voor de echte twijfelkonten – weer terug. Wat is het leven toch prettig met al die nieuwe technieken!

4. Méér foto’s

Een van de meest recente ontwikkelingen waar we erg trots op zijn, is ongeveer twee jaar geleden in gebruik genomen. Onze collega’s hebben toen een functie ontwikkeld waardoor je foto’s van je verschillende sociale media, zoals Facebook en Instagram, kunt importeren naar het programma. Dit betekent: nog meer creatieve mogelijkheden en nog meer foto’s om uit te kiezen voor jouw persoonlijke fotoboek!

We kijken er naar uit om nog vele jaren op zoek te kunnen gaan naar de nieuwste en beste features om nog meer klanten blij en tevreden te maken.

Wist jij al dat we naast onze offline editor nog twee mogelijkheden aanbieden om je fotoproducten te maken? Dit zijn ons online programma en onze app. Welk programma is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie!

Reacties