Het #mijnalbelli platform bestaat alweer alweer 4 maanden en wij hebben vele inzendingen mogen ontvangen. Fotoboeken, wanddecoratie, fotoafdrukken, kalenders en mokken, we vinden het ontzettend leuk om al die mooie creaties te zien. Het is inspirerend voor ons en voor al onze klanten! Vandaag zetten we graag de maandwinnaar van maart in het zonnetje: Deborah.

Wat heeft je geïnspireerd om jouw wanddecoratie te maken?

Op Instagram en Pinterest zie ik veel inspirerende interieurs langskomen, vaak met mooie wanddecoraties. Die bewaar ik dan, zodat ik deze later nog eens kan bekijken zonder het gehele internet te moeten doorzoeken.

Was het cadeautje of voor jezelf?

Van mijn ouders had ik geld gekregen voor mijn verjaardag begin dit jaar. Ik kon écht even niets anders bedenken dan geld. Een paar weken later wist ik het ineens wel: eenzwart-wit foto op aluminium laten afdrukken bij albelli!

Kun je ons iets vertellen over de foto op de wanddecoratie?

De foto is een afbeelding van Vanessa Paradis (de ex-vrouw van Johnny Depp!) die eigenlijk in kleur is. Op het internet vind je de afbeelding ook in het zwart wit. Die foto heb ik iets lichter gemaakt in een app, omdat me dat iets mooier leek voor in de woonkamer.

Is het ‘t eerste persoonlijke fotoproduct dat je gecreëerd hebt? Zo nee, wat waren de anderen?

Ik heb wel eens eerder fotoproducten gemaakt, maar dit was voor het eerst (schaam schaam..) bij albelli!

Wat vind je handig/gemakkelijk/leuk aan de albelli editor?

Het werkt gemakkelijk: foto’s uploaden en verschillende aanpassingen doen. Niet ingewikkeld en voor iedereen prima te gebruiken. Niet alleen toe te passen vanaf je laptop, maar ook je telefoon of iPad!

Was er iets dat je gewild had dat dat jij of albelli anders had gedaan, zodat het maken van dit product leuker of gemakkelijker zou zijn?

Nee, eigenlijk niet! Ik ben tevreden.

De winnende inzending van Deborah

Vind je het leuk om foto’s in je huis te tonen en hoe doe je dat?

Dat vind ik zeker leuk, maar niet té veel. Ik heb niet heel veel foto’s hangen, omdat ik het graag ook een beetje rustig hou in ons huis. Dus subtiel een foto op een plank bevalt mijn prima. Dan kan ik nog eens wisselen van plek.

Wat zijn je favoriete dingen om foto’s van te nemen en waarom?

Op de eerste plaats van mijn 2 jongens van 5 en 7! Vooral de jongste kan daar geen genoeg van krijgen 😉 “strike a pose!” zegt hij dan en wil meteen het resultaat op mijn telefoon bewonderen, hihi! Ik plaats bij regelmaat foto’s op Instagram. Super tof om mensen te kunnen inspireren!

Waar neem je meestal foto’s mee? Telefoon of camera? Wat heeft je voorkeur?

Telefoon! Ik heb een iPhone 6 waar ik veel foto’s mee maak. Ideaal om snel foto’s te kunnen bewerken en te uploaden of plaatsen op Social Media. Een camera vind ik te veel gedoe, haha!

Wat ben je van plan te maken met jouw gewonnen waardebon?

Ik heb onlangs in mijn hal een lambrisering geverfd en zit er over na te denken om een aantal aluminium wanddecoraties daar boven te hangen. Maar met mij weet je het maar nooit: ideeën en plannen genoeg!

Denk je dat je foto’s van jouw fotoproducten blijft delen, zodat je anderen kunt inspireren?

Dat weet ik wel zeker! Je kunt me o.a. volgen op Instagram onder de naam @huisnummer8 .

Tot slot: heb je tips voor andere mensen die het leuk vinden om fotoproducten te creëren?

Op Social Media vind je veel mooie plaatjes waar regelmatig mooie fotoproducten voorbij komen. Bewaar deze zodat je later altijd nog even kunt terugkijken om je te laten inspireren én om te kijken of de foto je nog steeds aanspreekt. Wil je de foto(‘s) in kleur, sepia of zwart wit of juist een combinatie daarvan? Los op een plank of juist een vaste plek aan de muur? Ik wist dat ik mijn foto op de plank boven de speelgoedhoek wilde, maar de afmeting wist ik nog niet. Toen heb ik een houten plaat gepakt als uitgangspunt die ik nog in huis had om de afmeting te kunnen bepalen: zo kon ik inschatten hoe de afmeting van dichtbij én veraf zou zijn. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!Heb jij ook een albelli product gemaakt? Deel jouw favoriete creatie op Instagram of Facebook met #mijnalbelli of upload hem in de galerij. Hiermee inspireer je andere mensen om ook een mooi fotoproduct te creëren én maak je kans op een waardebon t.w.v. €50.

Reacties