Hoera, er is er een jarig! Maak met albelli een verjaardagskalender voor jezelf of voor een ander. Pak de leukste foto’s die je hebt en maak er een vrolijke verjaardagskalender van! Zo heb je iedere dag je mooiste foto’s in beeld en vergeet je nooit meer een dag.

6 leuke foto-indelingen
Bij het online maken van je verjaardagskalender heb je keuze uit 6 foto-indelingen. Zo bepaal je zelf hoe je verjaardagskalender eruit ziet! Plaats bijvoorbeeld 3 foto’s leuk boven elkaar. albelli geeft je allerlei leuke opties.

Vul vast naam van de jarige in
Iets anders leuks is dat je alvast de naam van de jarige kunt invullen. Je bepaalt zelf de kleur en de grootte van de letters. Want misschien wil je een speciaal persoon met extra grote letters in je kalender zetten. Een verjaardagskalender maken wordt zo nóg leuker om te doen!

10 originele ontwerpen
albelli heeft voor jou al 10 originele ontwerpen gemaakt. Deze vormen de achtergrond van je verjaardagskalender. Kies een van de 10 leuke thema’s. Of je plaatst je eigen foto als achtergrond, dat kan natuurlijk ook. Met de online kalendermaker van albelli heb je veel keuzevrijheid, maar gaat een verjaardagskalender maken toch heel snel en eenvoudig.

Dit is één van de 10 ontwerpen. Wil je ze alle 10 zien? Klik hier.

Kalenderachtergrond_cartoon

Ideetjes voor een verjaardagskalender maken
Je kunt natuurlijk gewoon een verjaardagskalender maken van al je vrienden en familie. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een leuke verjaardagskalender maken met namen en foto’s van je favoriete beroemdheden. Of wat dacht je van een verjaardagskalender maken met de verjaardagen van al je collega’s?

Met albelli is een vrolijke verjaardagskalender maken leuk en eenvoudig. En hij wordt gegarandeerd zó leuk dat het bijna zonde is ‘m op het toilet te hangen… Wacht dus niet en start direct!

Reacties