Je bent op vakantie geweest. Hebt een geweldige foto geschoten. Hoe laat je die iedereen zien? Gewoon met je eigengemaakte kaartje! Lees hier leuke tips voor je het maken van je eigen wenskaart. Eenvoudig, veel creatieve vrijheid en leuk om te doen.

Redenen om een wenskaart te maken
Er zijn genoeg momenten te bedenken voor het maken van je eigen wenskaart. Natuurlijk die vakantie die we net noemden (ipv de eeuwige ansichtkaart van de Eiffeltoren, nu de toren met JOU erbij erop. Oke, wel gestuurd vanuit je thuisadres. Maar ach, hoe vaak gebeurt het nu niet dat je pas op de laatste vakantiedag ontdekt dat je je gekochte kaarten nog moet schrijven? Om maar niet te spreken over die postzegel die je nog bij die (inmiddels natuurlijk gesloten) tabakswinkel moest kopen en je met je gekochte set kaarten weer naar huis gaat… (Trouwens wel leuk om die in te scannen en in een fotoboek van je vakantie te plakken overigens).

Ideeën voor wenskaarten maken
Maar, ideeën voor wenskaarten dus. Wat dacht je van de geboorte van je kindje? Van je verhuizing + de housewarming? Het etentje waar je je vrienden voor uitnodigt. Het verjaardagsfeestje dat je dochter geeft (of het gemaskeerd bal dat je zelf organiseert).  Of misschien open je je eigen winkel of expositie? Er valt altijd wel een reden te bedenken om je eigen wenskaarten te maken.

Je eigen wenskaarten maken is heel eenvoudig. Je hebt snel een setje van 10 of 12 dezelfde wenskaarten gemaakt. Die stuur je zo rond. Hartstikke leuk om te krijgen. Want hoe vaak sturen we nog zelf onze wenskaarten?

Als je je eigen wenskaarten maakt, laat je niet alleen het hart van de ander sneller kloppen bij het checken van de brievenbus. Ook de postbode zal blij zijn met je actie.

Hoe maak je jouw eigen wenskaart?
Dat doe je bij albelli heel eenvoudig in 3 stappen:
1. Kies je leukste foto
2. Zet deze op je kaart (kies grootte en bewerk je foto met leuke effecten).
3. Zet tekst op de voorkant of binnenkant (in het lettertype dat jij leuk vindt)
4. en bestel!

Je kunt bij albelli vier soorten wenskaarten maken: 1. vierkant dubbel, 2. staand dubbel, 3. staand liggend of 4. een fijne ouderwetse postkaart.

Dus pak je leukste foto en maak nu je leukste wenskaart!

 

Reacties