Het zal velen niet ontgaan zijn, maar donderdag 8 maart was een speciale dag voor ons. De 9-jarige Eline hield namelijk haar spreekbeurt over albelli fotoboeken! Onze collega’s Liset en Mirthe waren erbij en hielden ons goed op de hoogte via Facebook en Twitter. Zij vonden het erg leuk om erbij te zijn. Eline zelf ging naar huis met een dikke tien en een plexiglas. Hoe heeft zij de dag eigenlijk ervaren? Lees hieronder haar verhaal.


“Mirthe en Liset van albelli onderweg naar Eline

“Afgelopen donderdag 8 maart hield ik mijn spreekbeurt over albelli. Ik kwam op het idee omdat mijn moeder elk jaar voor ieder van ons (mij en mijn twee broertjes) een fotoboek maakt via albelli. Mijn moeder zei dat er ook vriendendagen werden georganiseerd en dat ze wel eens zou kijken of we daar misschien heen konden gaan.”

“Ik stuurde ook een mailtje naar albelli met de vraag of ze misschien wat spulletjes op konden sturen zodat ik iets kon laten zien of uitdelen in de klas. Snel daarna kwam de enthousiaste reactie dat er iets onderweg was. En dat ze me veel succes wensten.

“Mijn moeder had de vriendendag voor ons geregeld in de voorjaarsvakantie omdat het op vrijdagmiddag is en ik normaal altijd op vrijdagmiddag naar school moet. Het was echt hartstikke leuk! We konden mooi in de fabriek kijken hoe alles werd gemaakt. De medewerkers waren er al snel achter dat ik de ‘Eline’ van het mailtje was die haar spreekbeurt over albelli ging doen. Meteen was iedereen weer enthousiast en werd er nog meer materiaal opgezocht voor mijn spreekbeurt!!! Ik was natuurlijk helemaal in de gloria met alles!!! Mijn moeder vond het ook heel leuk dat ze nog meer tips kreeg en ideeën op kon doen voor haar nieuwe fotoboeken. We gingen met een heel goed gevoel en veel spulletjes terug naar huis.”


“Eline pakt haar cadeau uit”

“Later die week kregen we een mailtje van Liset en Mirthe van albelli met de vraag of ze langs mochten komen als ik mijn spreekbeurt ging houden. Natuurlijk vond ik dat hartstikke leuk en de juf gelukkig ook! Het werd een fantastische middag, Liset en Mirthe hebben foto’s gemaakt van mij en mijn klasgenoten en daar ga ik nog een fotoboek van maken. Ik kreeg ook een heel mooi cadeau, een foto van mij op plexiglas, écht super!”

“Groetjes van Eline Roest”


“Een trotse Eline

 

Reacties