Zo nu en dan houdt albelli open huis in haar drukkerij in Den Haag. Iedereen die het leuk vindt kan dan komen kijken hoe wij onze fotoboeken drukken en inbinden. Het hele proces doen we voor je uit de doeken! Op deze middag delen we met jou onze nieuwste ideeën (leuk/slecht idee?), vertellen we wat over onze geschiedenis en geven we je leuke tips en tricks mee voor het maken van je fotoboek.

Deze albelli vriendendagen zijn vaak een groot succes. Het mailtje van deze klant vinden we daar een leuk bewijs van!

“Goedeavond medewerkers albelli,

Vanmiddag heb ik tijdens de “albelli vriendendag” een kijkje kunnen en mogen nemen in jullie keuken. Met verbazing heb ik naar dit enorme proces zitten kijken, heb met ongeloof naar jullie cijfers geluisterd en me verbaasd over jullie gastvrijheid. Leuk om ook eens op deze manier kennis te mogen maken met albelli.
Natuurlijk was ik al enthousiast over jullie product, anders was ik niet helemaal vanuit
O
ost-Nederland naar jullie toegekomen. Ik ben nu nog enthousiaster en nieuwsgieriger na het horen van alle nieuwe ontwikkelingen en toevoegingen.

Met veel plezier en nieuwsgierigheid zal ik aan een nieuw album beginnen.
Hartelijk bedankt voor de leuke en boeiende middag.

Jullie vriendelijk groetend,
Truus Hochstenbach”

Kijk, dit is waar we het bij albelli voor doen!

Wil je ook een albelli vriendendag bijwonen? Dat kan. Het is gratis en duurt van 13:00-16:00. Bekijk de data en geef je op.

m_IMG_5080
Deze foto is trouwens gemaakt door Jan Willem Dijksterhuis, een andere enthousiaste klant tijdens de vriendendag. Dank je wel Jan Willem!

Reacties