Sta jij ook in de winkel naar al die fotokalenders in dat draaihek te staren? Te denken welke je zou kiezen: die met die katten, met die molens of toch maar weer die van Van Gogh? Dat hoeft niet meer. Maak gewoon zelf je fotokalender! Een van de mooiste foto’s van jouw vakantie. Voor opa en oma met foto’s van de kleinkinderen. En als je dan toch een met katten wilt, maak dan een fotokalender van je eigen kat. Voor de kwaliteit hoef je het bij albelli niet te laten . En dan heb je wel mooi even jouw eigen foto’s aan de muur. Dat is toch veel leuker? Onze tips:

Makkelijk te maken, hoge kwaliteit
Bij albelli is een fotokalender maken heel makkelijk. Je kunt kiezen uit maar liefst 6 typen fotokalenders. Bijvoorbeeld de XL fotokalender (die gebruik je voor al je supermooie foto’s die je het liefst zo groot mogelijk afbeeldt). Of je maakt online een verjaardagskalender. Kies een van de 10 originele achtergronden (speciaal voor albelli ontworpen) en schrijf de naam van de jarigen op je fotokalender. Natuurlijk bepaal jij op welke foto’s waar komen! (foto’s van het kerstdiner in december, foto’s van de sneeuwpret in februari enz.)


Een van de collectie achtergronden voor je fotokalender (verjaardags- en jaarkalender) bij albelli.

Een fotokalender maken, waarom?
4 redenen waarom je een eigen fotokalender zou maken:

  • Omdat het een leuke manier is om op heel eenvoudige, snelle wijze iets leuks te doen met je foto’s.
  • Omdat het een leuk cadeautje is om weg te geven. (samen op vakantie geweest? Fotokalender als bedankje voor die leuke week samen).
  • Omdat zo’n XL fotokalender een pracht-excuus is om de mooiste foto’s van je pasgeboren kindje aan de muur te hangen.
  • Omdat een eigen fotokalender leuker is dan die (ongetwijfeld met liefde gemaakte) gratis kalender van de Chinees.

Nog niet overtuigd?
Hierbij wat ideeën om jouw leukste fotokalender mee te maken:

  • Maak foto’s van de tekeningen van je kinderen. Gebruik die als achtergrond van je fotokalender.
  • Pak alle foto’s waar de kleur geel in zit. Lekker creatief.
  • Of pak dus juist voor elke maand een heel andere kleur. Heb je die foto’s niet? Ga naar buiten en ga foto’s maken! Blauw nodig? Straatnaambordjes, blauwe mini. Oranje nodig? Brievenbus, sinaasappels, de lamp in de keuken. Rood? Het stopbord, de fiets van je kind. En ga zo maar door. Je fotokalender wordt zo anders dan anders! Een kijkje in jouw leven.
  • Elk familielid een eigen maand.
  • Heb je een hobby? Iedere maand een foto van je auto’s, bloemen, je mooiste kunstwerk, noem maar op.
  • Voor opa en oma: een jaarkalender met foto’s van de kleinkinderen.

Kortom, een fotokalender maken is een heel leuke manier om je 12 mooiste foto’s een mooi plekje aan de muur te geven. Plannen en verjaardagen bijhouden werd nog nooit zo leuk als met je eigengemaakte fotokalender.

 

 

Reacties