Buitenavonturen

De volgende halte op onze fotoreis is het thema “Buitenavonturen”. Of je nu de sneeuw opzoekt of geniet van de eerste tekenen van de lente, we willen er graag van meegenieten! Een glimlach, een mooi moment, een zonsondergang of misschien wel een gebouw: welke foto’s geven jouw winter of lente weer? Natuurlijk konden we het niet laten om onze foto’s met je te delen om je te inspireren. Bekijk onze foto’s hieronder en deel ook die van jou met #fotomomentvandemaand:

 

buiten avontuur storm

Deze foto heb ik gemaakt met mijn iPhone. Fantastisch contrast!” – Karl, Country Manager België

 

buiten-avontuur-wandelen

“Ik nam deze foto in het Lake District in Engeland. Het was een koude dag met veel wind, maar de wandeling was het zeker waard. Kijk dat uitzicht eens!” – Liz, Content Specialist

 

buiten avontuur sneeuw

“Deze foto maakte ik in Den Haag. Het witte en ijzige landschap, gecombineerd met de heldere blauwe hemel is zo zeldzaam dat ik deze foto wel moest nemen!” – Ivo, SEO Marketeer

 

Nu de dagen weer langer worden zijn we heel benieuwd wat voor nieuwe avonturen je gaat beleven! Het nieuwe jaar is nog maar drie maanden oud, maar het is nu al geweldig om terug te kijken op januari en februari en te zien wat voor leuke dingen we allemaal gedaan hebben. We kunnen niet wachten om er een fotoboek, wanddecoratie of misschien wel een kalender van te maken met de hoogtepunten van 2016!

Wat ga jij samen met ons maken? Deel je ideeën in een reactie hieronder! Maak ook eens een fotoboek onderweg! Met onze nieuwe smartphone app kun je meteen een fotoboek met zachte kaft maken en bestel waar en wanneer je maar wilt! Volg de hashtag #Fotomomentvandemaand op onze Instagram, Twitter en Facebook en vergeet niet om ook jouw fantastische foto’s te delen.

Reacties