Mama hield toch nog van me

Over een maand is het Moederdag. Ter ere van deze speciale gelegenheid hebben we gekozen voor ‘Mum still loved me’ voor de fotomoment van de maand van april.

 

Wat je ook uitspookte als kind, je moeder hield toch nog van je. Daarom willen we alle ondeugende, ongemakkelijke en gênante foto’s zien van jou als kind (of van je kinderen). Of je er nu een bende van maakte als peuter, je overal tegen afzette als puber of gewoon je moeder het bloed onder de nagels vandaan haalde  – Laat de wereld maar zien wat een dondersteen je vroeger was en upload je ergste deugnietfoto naar onze galerij!

 

Mama hield toch nog van ons…

 

Lach mee om onze gênante kinderfoto’s hieronder en ga daarna naar onze coole foto-editor om jouw foto’s te uploaden naar onze #MumStillLovedMe galerij.

 

Mama hield toch nog van me #2

“Toen ik een klein meisje was, wilde ik altijd jongensachtige dingen doen, zoals in de modder spelen in de overal van mijn broer. Zelfs toen hield mijn moeder van me, misschien nog wel meer.” – Irene, Online Marketer

 

Mama hield toch nog van me #3

“Ik zat altijd maar in mijn moeders kledingkast om haar schoenen en kleren te passen. Ik vond het heerlijk om me te verkleden en dan voor mijn ouders te zingen en dansen. Deze foto is gemaakt met Kerst. Ik was aan het dansen met mijn kerstmuts op en mama’s hoge hakken aan toen ze me op beeld vastlegde.” – Jemma, Content Marketing Manager

 

Mama hield toch nog van me #4

“Ik was zo gek op ons konijn dat ik in zijn hok wilde wonen.” – Judith, Manager Online Marketing

 

Mama hield toch nog van me #5

“Ik at zelfs kauwgum van de straat, maar #MumStillLovedMe” Ivo, SEO marketer

 

Doe ook mee via onze Facebook, Twitter en Instagram en vergeet niet om de hashtag #MumStillLovedMe te volgen!

 

Bekijk galerij

Reacties