#fotomomentvandemaand

Gelukkig nieuwjaar!

We hopen dat je fijne feestdagen hebt gehad! Terugblikkend op 2015, realiseerden we ons hoeveel mooie momenten we hebben meegemaakt afgelopen jaar. En, stel jij jezelf ook de vraag waar alle tijd naartoe is gegaan? Dan ben je het zeker met ons eens dat 2015 voorbij is gevlogen!

Om ervoor te zorgen dat elk moment van 2016 de aandacht krijgt dat het verdient, hebben wij ons voorgenomen om maandelijks ons mooiste moment in de kijker te zetten. Daarom introduceren we hèt fotoproject van 2016: #fotomomentvandemaand. Dit is de perfecte manier om je dagelijkse belevenisssen, hoe groot of kleine deze ook zijn, te delen. Doe jij met ons mee?

Doe met ons mee

  1. Elke maand onthullen we een nieuw thema.
  2. Maak foto’s geïnspireerd op het maandelijkse thema en upload deze op Facebook, Twitter of Instagram.
  3. Tag je foto met #fotomomentvandemaand en misschien publiceren wij jouw moment wel op onze Facebookpagina.

#1: Voornemens

Het eerste thema van dit jaar is: Voornemens. Dit kan vanalles zijn, een lijstje met voornemens, een foto van jezelf in actie of een afbeelding van datgene wat je wil bereiken. Bekijk de foto’s van het albelli team hieronder en doe inspiratie op voor jouw (goede) voornemens!

foto-schaatsen
Ik wil graag meer tijd spenderen aan mijn favoriete sport, schaatsen!
Erica, designer

foto-boeken-en-kat
Ik wil graag meer boeken lezen.
Paula, designer

foto-vliegtuigvleugel
Meer reizen, dat is mijn voornemen.
Seraya, copywriter

foto-van-deegroller-en-deeg
Meer zelfgemaakte koekjes maken!
Liz, content specialist

foto-zonsopgang-silhouetten
Mijn voornemen is ‘s ochtends vaker te gaan hardlopen (en de zonsopgang mee te pakken).
Rob, designer

Misschien is jouw voornemen wel om nieuwe avonturen te beleven, vaker thuis te koken of de zonsondergang wat vaker mee te pakken. Wat jouw voornemen ook is, aan het einde van het jaar heb je een mooie fotocollectie die je zo kunt delen met anderen. Dus, of je nu een fotoboek of wanddecoratie maakt van jouw hoogtepunten, laten we 2016 onvergetelijk maken!
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en check dit jaar onze hoogtepunten. Houd elke maand deze blog in de gaten voor de leukste foto’s en een nieuw thema voor de foto van de maand.

Tot de volgende keer!

Het albelli team

Reacties