vintage phone

2016 mag dan voorbij vliegen, maar wij verwelkomen februari met open armen! Een nieuwe maand, een nieuw thema voor onze fotoserie #fotomomentvandemaand. Dus… (tromgeroffel…) deze maand is het doel om creatieve foto’s te maken met het thema “verbindingen”.

Wat verbindt jou?

Vervoer, technologie, vriendschappen en zelfs ‘ouderwetse’ pen en papier zijn allemaal manieren om contact te houden en ons verbonden te voelen met elkaar. Misschien maak je een bepaalde reis om bij een dierbare op bezoek te gaan. Wat voor bijzonderheden of uitzichten zie je onderweg? Heb je een persoonlijk ritueel, bijvoorbeeld yoga of meditatie? Of misschien een bepaalde persoon of plek die je aan thuis herinnert, of iets of iemand anders waar je een goede band mee hebt?

Maak je geen zorgen, je hoeft geen Annie Leibovitz te zijn om mee te mogen doen met dit fotoproject. De foto’s van alledaagse momenten zijn ons net zo dierbaar als de unieke gebeurtenissen die je maar één keer in je leven meemaakt. Het belangrijkste is dat jij je eigen verhalen vast legt in 2016 en deelt.

Twee collega’s delen graag hun #fotomomentvandemaand.

In deze foto heeft onze copywriter Seraya de ochtendspits in de trein in Khajuraho, India vastgelegd.

Indian travel

“Deze trein verbindt reizigers met de traditionele plaats Agra (stad van de Taj Mahal), waar de meeste van deze heren elke dag werken. Het was heel inspirerend om de zonsopgang te zien en stil te staan bij het belang van deze reis. Ik voelde me net een vlieg op de muur!”

Onze NL marketeer Carlijn nam deze mooie foto van Machu Picchu, Peru.

Peru travel

De Machu Picchu was voor veel inca’s de verbinding tussen de onderwereld en de goden. Het heilige pad hiernaartoe en de indrukwekkende entree via de zonnetempel waren voor mij absoluut twee onvergetelijke momenten tijdens mijn reis door Zuid Amerika.

 

Ben je er klaar voor? Ga dan lekker aan de slag!

Nu je op de hoogte bent van thema 2 ben je klaar om prachtige “verbindingen” vast te leggen! Vergeet niet om je beste foto’s te taggen met #fotomomentvandemaand, zodat wij er ook van kunnen genieten! En met de lancering van onze eerste smartphone app is het nu heel eenvoudig om van je foto’s een kunstwerk te maken, van foto tot fotoboek! Maak bijvoorbeeld elke maand een fotoboek met zachte kaft van jouw kleine fotomomenten. Wat je ook kiest, we hopen dat je een mooie ontdekkingstocht beleeft deze maand!

Reacties