Misschien was het je al opgevallen, maar sinds kort staat er een nieuwe foto op onze Klantenservice pagina. Het resultaat van een middagje foto’s schieten bij onze collega’s! We vonden dat het tijd werd om deze steun en toeverlaat van albelli eens letterlijk in een mooier daglicht te stellen.

Hier een paar foto’s van die middag. Het idee erachter? We wilden een paar mooie foto’s voor op de website. We willen jou de mensen laten zien die je aan de telefoon hebt. Binnenkort zul je de foto’s ook onderaan je servicemails terugzien

We hebben erg veel lol gehad zoals je kunt zien 🙂 Muziekje aan, hoedje op, toeter in de mond. We maakten namelijk ook maar gelijk van de gelegenheid gebruik om een aantal themafoto’s te schieten. Voor al die bijzondere gelegenheden die nog komen gaan! (denk aan Koninginnedag).

Natuurlijk is wat je hier ziet maar klein een deel van het hele team. Binnenkort zullen we de gehele Klantenservice eens aan je voorstellen. Met hun gekste anekdotes en mooiste telefoonverhalen. Dus houd ons in de gaten!

Lees ook het blog “Een kijkje achter de schermen: albelli fotoshoot van onze fotoboeken

Fotoshoot-klantenservice-2 fotoshoot-klantenservice-3

DSC_0397  DSC_0392

Reacties