Vind jij het ook zo leuk om je kinderen, ouders of hele familie op de foto te zetten? Of om door oude familieboeken te bladeren? Dan vind je de Fotoweek 2013 vast interessant! Het thema is dit jaar ‘Kijk! Mijn familie’. Van 20 t/m 29 september staat Nederland in het teken van familie en fotografie.

Door het hele land worden superleuke en leerzame activiteiten georganiseerd! Bezoek bijvoorbeeld exposities, doe mee met fotowedstrijden of volg fotografieworkshops. Op www.defotoweek.nl/ vind je een overzicht van alle activiteiten en locaties.

Ook ‘Foto zoekt familie’ doet mee met de Fotoweek 2013. Het Tropenmuseum is nog steeds op zoek naar de rechtmatige eigenaren van fotoboeken uit voormalig Nederlands-Indië. Daarom organiseren ze 21 september een kijkdag. Daar kun je 100 (door albelli afgedrukte) fotoboeken inkijken en helpen met het vinden van de families!

Ben je nou van plan zelf een familieboek te maken, bekijk dan onze fotoboekgalerij eens. Hier vind je gave fotoboeken waar je leuke ideeën uit kunt halen. Heb je al een familieboek gemaakt waar je supertrots op bent? Stuur ‘m dan in voor de fotoboekgalerij. Misschien komt jouw boek er dan ook tussen te staan!

Veel plezier met de Fotoweek 2013! 🙂

Reacties