Ieder jaar hetzelfde ritueel: de goede voornemens. Doe het dit keer eens anders en zet je goede voornemens voor 2011 op canvas! Dat is een duurzame manier van jezelf er aan houden. Hang de canvas op een strategische plek in het huis, bijvoorbeeld in de keuken, naast de kapstok, in het trappenhuis of –als je écht wilt slagen- boven je bed. Doe er een leuk achtergrondje achter en je hebt gelijk een mooi kunstwerk aan de muur.

Goede voornemens die in 2010 voorbij kwamen waren: 1. Meer bewegen en afvallen, 2. Meer tijd besteden aan familie en 3. Een coach zoeken. 4. Een partner vinden, 5. Meer met mijn foto’s doen. 6. Zuiniger zijn.
Bridget Maasland deed in 2010 niet aan goede voornemens. Volgens haar moet je als je iets doen op het moment dat je het voelt en niet wachten tot het volgend jaar. Hoe dan ook, het blijft het steeds weer een uitdaging je te houden aan je voornemens…

Dus, help jezelf herinneren en zet je goede voornemens 2011 op een canvas. Beklijft stuk beter en is weer eens wat anders dan een tegelspreuk.

Tip: Gebruik Paint of Photoshop om van je tekst een plaatje te maken. Sleep dit plaatje in je canvas en klaar!

Reacties