Met de vele opties kan de keuze voor het beste formaat voor je fotoboek soms overweldigend zijn. Daarom hebben we dit handige lijstje opgesteld om die keuze wat gemakkelijker te maken.

Kleine vierkante

Een geweldige manier om de kleine momenten van het leven te onthouden is met deze schattige kleine vierkante fotoboeken. Perfect als cadeau of als herinnering aan een feestje.

Kleine staande

Met onze kleine staande fotoboeken, te vergelijken met het formaat van een pocketboek of een dagboek, kun je al je favoriete herinneringen overal mee naartoe nemen. Ja, we weten dat je die foto’s waarschijnlijk ook op je telefoon hebt staan, maar een fotoboek is gewoon zó veel leuker.

Kleine liggende

Het kleine liggende formaat is ideaal voor een vakantiefotoboek van je laatste reis. Met genoeg ruimte voor bijschriften naast je foto’s heb je vele opties om het helemaal persoonlijk te maken.

Grote vierkante

Het vierkante formaat is ontworpen om de aandacht naar het midden van een foto te trekken, wat natuurlijk het belangrijkste onderdeel is. Hierdoor is dit formaat perfect voor baby- of trouwfoto’s.

Grote staande

Ons grote staande formaat is, je raadt het al, voor portretfoto’s. Hierdoor kun je meer laten zien van de personen die veel voor je betekenen. Ben je op zoek naar een echte professionele afwerking, voeg dan glanzende pagina’s toe om ze (letterlijk) te laten stralen.

Grote liggende

Als je echt je grootste en mooiste landschapsfoto’s wilt laten zien, dan is het grote liggende formaat jouw beste optie. Of het nou Oostenrijkse bergen zijn of de skyline van je favoriete stad, een dubbele pagina is de beste manier om van elk klein detail te genieten. Voor de perfecte afwerking ga je voor de layflat-optie, zodat niets wegvalt in de middenvouw.

Dit zijn natuurlijk alleen maar tips om je op weg te helpen. Het is jouw fotoboek, dus wat je ook kiest, het is perfect. Er zijn tal van extra clipart, teksten en indeling-opties om mee aan de slag te gaan. En maak je geen zorgen als je een paar foto’s te veel hebt – er is altijd de mogelijkheid om extra pagina’s toe te voegen.

Begin met je fotoboek

Reacties