Toob (de maker van dit prachtige boek, en fervent Twitteraar) maakte dit fotoboek met het fotoboekprogramma voor Mac. In plaats van onze standaard vragen, vroegen we dit keer Toob een stukje te schrijven. Lees hier zijn bevindingen en het verhaal achter dit bijzondere vakantieboek!

Toob Alers over zijn fotoboek:

“We zijn dit jaar wat vroeger op vakantie gegaan. Normaal altijd Zuid-Italië maar dit jaar een bezoek aan het Marrokaanse Marrakech. Werkelijk waar een heerlijke stad met lekker veel tegenstellingen, die het bezoeken maar ook juist het fotograferen meer dan waard zijn.

Moderne winkelketens zoals Zara naast de traditionele souks. Heerlijk en wat een kleuren! Ik heb dit jaar voor het eerst een Mac-Book pro. Aan mijn albelli fotoboek werk ik tijdens zo’n vakantie iedere dag even een half uurtje tijdens. Lekker ‘s morgens of ’s avonds de fotografische indrukken van de dag ervoor verwerken! Beeldend groeien, noem ik dat!

De steeds verder toenemende mogelijkheden binnen het fotoboekprogramma vind ik heerlijk. Met een eigen reclamebureau kan het mij eigenlijk niet gek genoeg zijn hoor, albelli 😉

Nog voor de koffers zijn uitgepakt, heb ik mijn fotoboek al online verzonden. Familie en vrienden verras ik dan snel met het resultaat. #genieten. Ik heb er al heel wat overgehaald om albelli te gaan gebruiken.

Tja en van mijn wintersportgroepsreis is de fotoboekoplage altijd 10!  albelli, mijn online fotomoment met een perfect offline resultaat!”

Vooral het letterype, de mooie indeling in hoofdstukken en de paginavullende foto’s vonden we erg mooi aan dit boek. En dank je wel voor je complimenten Toob!

Ook een fotoboek op je Mac maken? Start hier.