Vertel ons eens wat meer over jezelf

“Mijn naam is Gwen. Ik werk al 4 jaar bij albelli in Nederland, maar oorspronkelijk kom ik uit Frankrijk.
Ik heb er altijd al van gehouden mijn favoriete momenten vast te leggen en vind het erg leuk er fotoproducten van te maken – of dat nu voor mezelf is of om er cadeautjes voor vrienden en familie van te maken.”

Voor wie heb je dit cadeau gemaakt?

“Dit fotoboek heb ik gemaakt om met Kerst te geven aan mijn vader.”

Wat voor fotoboek is het geworden?

“Ik was afgelopen zomer op reis naar Noorwegen met mijn vriend, mijn vader en de vriendin van mijn vader. Mijn vriend komt uit Noorwegen en gingen op bezoek bij zijn familie en we bezochten met hen een paar fantastisch mooie plaatsen.

Ik woon al 6 jaar in Nederland, daardoor breng ik minder tijd door met mijn familie en proberen we er het maximale uit te halen wanneer we wél samen zijn. Dit fotoboek van onze reis is het perfecte cadeau voor mijn vader. Ik kan niet wachten om zijn reactie te zien wanneer hij het openmaakt.”

Wat zijn je favoriete tips voor een fotoboek?

“Ik heb maar één regel voor mijn fotoboeken – foto’s op twee pagina’s naast elkaar moeten altijd foto’s van dezelfde dag of dezelfde gebeurtenis zijn. Ik hou van de visuele harmonie en alle herinneringen die terugkomen wanneer ik het doorkijk.

Ik ben dol op panoramafoto’s, platliggende pagina’s gebruiken is voor mij dus altijd een must. Ze geven me bovendien veel meer vrijheid om te experimenteren met mijn indelingen.”

Ga aan de slag met je volgende fotoboek

Reacties