Tania Bongers fotoboek

Toen onze trouwe klant Tania Bongers dit bijzondere verhaal achter haar fotoboek aan ons vertelde, wilden we haar graag de kans geven dit ook met jullie te delen.

“Het in handen mogen houden van mijn prachtige dochtertje, ging niet zonder slag of stoot. Ik heb er alles voor over gehad om samen te mogen zijn. Ook toen er kanker werd geconstateerd tijdens mijn allereerste zwangerschap. Na een bizarre zwangerschap kwam mijn grote droom uit. Eva werd gezond geboren! Ik denk dat ik, wellicht herkennen meer ouders zich hier in, het eerste jaar minstens een paar duizend foto’s heb gemaakt. De mooiste heb ik vormgegeven in een prachtig fotoboek, dat een ereplekje heeft in mijn kast. Ik blader er nog vaak door, want uiteindelijk blijken alle clichés waar te zijn. Kinderen groeien echt razendsnel op.”

Tania Bongers met fotoboekWat zal dit fotoboek veel voor Tania betekenen. Naast dat ze een fotoboek maakte, schreef Tania ook nog een boek: ‘De dag dat ik doodging’. Ze omschrijft het zelf als “een uit het hart geschreven verhaal, bedoeld om te inspireren, dat je even over het leven na doet denken”. Het boek kun je kopen in alle boekenwinkels en online boekenshops. Tania’s verhaal bereikte niet alleen ons, maar ook de media. Zo kun je haar bijvoorbeeld zien in een interview met Hart van Nederland.

Wij wensen Tania veel geluk en gezondheid toe en succes met het lanceren van haar eerste boek!


Reacties