Het is lente: de tijd van blauwe luchten, warmer weer en het vooruitzicht van de zomer, maar het is ook de perfecte tijd om nieuwe herinneringen te maken met het hele gezin. Daarom hebben we een lijst opgesteld met activiteiten die je zowel binnen als buiten kunt doen. Of het nu gaat om kamperen, het maken van een albelli receptenboek met je gezin of het meedoen aan een bakwedstrijd, er zit voor iedereen wel iets tussen.

  • Maak deze lente geweldige fotoproducten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en makkelijk online te bestellen

Kamperen

Is je gezin toe aan rust, ontspanning en het buitenleven? Ga kamperen! Hup, de natuur in en leer je kids waardevolle skills, zoals een tent opzetten, eten koken en zelfs knopen leggen. Een gezellige avond bij het kampvuur met spannende verhalen en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om één nacht, een heel weekend of een hele week, kamperen is een geweldige manier om iedereen dichter bij elkaar te brengen.

Picknicken in het park

Wil je optimaal profiteren van een zonnige lentedag? Pak een picknickmand in en ga naar het park. Dit is een leuk, betaalbaar gezinsuitje en ideaal om buiten lekker samen te zijn. Maak met z’n allen broodjes, een nieuw gerecht of zelfs een fruitig drankje dat je met elkaar kan delen. Naast lekker eten is een picknick ook perfect voor wat extra, broodnodige vitamine D. En vergeet de zonnebrandcrème niet!

Een familiereceptenboek maken

Iedereen in de familie heeft wel een speciaal of lievelingsgerecht. Combineer enkele van die favoriete maaltijden van de familie van elke generatie. Schrijf oma’s geheime recepten op zodat ze nooit verloren gaan: dit is een geweldige manier om haar specialiteiten door te geven aan de jongere garde. Zoek het recept van hun favoriete maaltijd voor degenen die geen signatuurgerecht hebben. Met de online ontwerpsoftware van albelli maak je namelijk heel eenvoudig je eigen familiekookboek. Bekijk ons geweldige aanbod vooraf ontworpen aanpasbare receptenboeken en ga aan de slag.

Je huis een make-over geven

De lente is van oorsprong dé tijd om op te ruimen. Ook staat de lente voor een nieuw begin. Eén van de eenvoudigste manieren om een woonruimte een nieuwe uitstraling te geven is met wanddecoratie. Wij hebben een uitgebreide collectie, van aluminium tot canvas, om aan de muur te hangen. Met onze online ontwerpsoftware maak je ze in een handomdraai. Of je nu je reizen opnieuw wilt beleven, extra wilt genieten van die echt speciale familiemomenten of gewoon mooie kunst aan de muur wilt, een nieuwe look voor je huis is supersimpel met onze wanddecoratie.

Fotokaarten versturen

Wanneer je familie en vrienden mist is het sturen van een fotokaart ideaal om contact te houden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt, met ons enorme assortiment kaarten zit er altijd wat voor je bij. Je kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen en de lay-out aanpassen, zodat je iets unieks kunt sturen dat zeker een glimlach op hun gezicht zal toveren.

To-dolijsten en kalenders voor gezinnen


Met een van onze persoonlijke fotokalenders mist niemand in je gezin dit jaar een speciale datum of belangrijke gebeurtenis. Je kunt niet alleen kiezen wanneer de kalender van 12 maanden begint, maar met onze online ontwerpsoftware kun je ook jullie eigen verjaardagen, jubilea, spelletjesavonden en andere speciale evenementen toevoegen. Ze zorgen voor overzicht, maar zijn ook fantastisch als cadeau wanneer je een speciaal iemand wilt verrassen.

Bakwedstrijd met het hele gezin

Ga de competitie aan en houd een bakwedstrijd met het hele gezin. Kies eerst teams, thema’s en een tijdslimiet. Maak dan de lekkerste baksels om met het hele gezin van te smullen. Je bepaalt zelf wie ze na afloop beoordeelt. Tip: probeer de jury om te kopen met iets lekkers. Niet alleen zal het huis gevuld zijn met de heerlijke geuren van het bakken, maar ook je camera zal vol staan met onvergetelijke momenten en content om je familiereceptenboek mee te vullen.

De lente is een geweldige tijd om met je gezin door te brengen: om oude tijden te herbeleven en ook om nieuwe herinneringen te maken. Of je nu denkt aan een nieuwe look voor je muren met wanddecoratie, het maken van fotoboeken van de leuke dingen die je doet of een nieuwe kalender om te delen met je naasten, bezoek nu onze website en ga aan de slag.

Reacties