Nu het lente is, kunnen we genieten van een blauwe hemel, warm weer en het feit dat de zomer weer in aantocht is. Dit is ook het perfecte moment om thuis met de hele familie speciale momenten te beleven en we hebben een paar geweldige ideeën voor simpele activiteiten voor jullie allemaal. Of je nu thuis de handen uit de mouwen wilt steken, met de familie een receptenboek van albelli wilt maken of een virtuele rondleiding door ‘s werelds beste musea wilt krijgen: er is voor elk wat wils.

  • Maak deze lente prachtige fotoproducten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Geef je familie-etentjes een thema

Er is zo veel ruimte voor plezier aan de eettafel, dus waarom geef je je gerechten geen thema? Als je het thema internationaal wilt maken, kun je een taco- of burritostation samenstellen waarvoor iedereen een ander ingrediënt voor een Mexicaanse avond bereidt, of geef de avond een Italiaans sfeertje en laat iedereen een eigen pizza maken. Je kunt zelfs nog een stap verder gaan en het thema van het diner kiezen aan de hand van een spel dat door elk familielid wordt bepaald, waarbij je snacks uitkiest die je tijdens het spelen worden gegeten. Door alle familieleden een (bij)gerecht te laten pitchen, kun je op een geweldige manier iedereen bij elkaar brengen.

Virtueel musea bezoeken

Met slechts één klik op de knop kun je een aantal van de beste musea en galeries ter wereld bezoeken. De meeste beschikken over interactieve faciliteiten, waardoor je vanuit je luie stoel de meest geweldige creaties en kunstwerken kunt ontdekken. We hebben een paar van onze favorieten hier op een rijtje gezet: Bezoek in één klik het British Museum in Londen. Wil je een bezoekje brengen aan het Musée d’Orsay in Parijs? Wat dacht je van het Nationaal Museum van Moderne en Hedendaagse Kunst in Korea? Bekijk de tentoonstellingen van de National Gallery of Arts in Washington D.C.

Maak een boek met familierecepten

Iedere familie heeft een speciaal of favoriet gerecht, dus waarom combineer je niet een aantal legendarische maaltijden van elke generatie? Laat oma haar geheime recepten opschrijven zodat ze nooit verdwijnen. Dit is ook een geweldige manier om haar culinaire trucjes aan de jongere telgen van de familie door te geven. Bovendien kunnen familieleden die nog geen kenmerkend gerecht hebben zo hun favoriete recept ontdekken. Met het online fotoprogramma van albelli maak je in een handomdraai je eigen persoonlijke kookboek met favoriete familierecepten. Ontdek ons prachtige aanbod aan aanpasbare themaboeken voor recepten om aan de slag te gaan.

Steek je interieur in een nieuw jasje

De lente is traditioneel gezien het perfecte moment voor een grondige schoonmaak en een nieuw begin. Met nieuwe wanddecoratie kun je heel simpel je woonruimte opfrissen. We bieden een ruim aanbod aan wanddecoratie die je aan je muur kunt hangen, van foto’s op aluminium tot canvassen. Met behulp van ons online fotoprogramma maak je die van jou in een handomdraai. Of je nu je reizen wilt herbeleven, van die extra speciale familiemomenten wilt nagenieten of gewoon een prachtige wanddecoratie voor de muur wilt maken: je interieur een oppepper geven is heel simpel.

Verstuur persoonlijke kaarten

Als je je familie en vrienden mist kun je door middel van een persoonlijke kaart contact met ze houden. Dankzij ons enorme assortiment van kaarten zit je altijd goed, of het nu voor een speciale gelegenheid is of om ze gewoon te laten weten dat je aan ze denkt. Je kunt kiezen uit allerlei opties om een persoonlijk bericht en verschillende foto-indelingen toe te voegen, zodat je ze iets unieks stuurt waarmee je zeker een glimlach op hun gezicht tovert.

Kalenders en takenlijsten voor familieleden

Met onze persoonlijke fotokalenders zorg je ervoor dat niemand in de familie dit jaar een datum of belangrijk evenement vergeet. Niet alleen kun je zelf bepalen in welke van de 12 maanden je kalender begint, maar in ons online fotoprogramma kun je ook je eigen verjaardagen, jubilea, spelavonden en andere bijzondere evenementen toevoegen. Bovendien hou je met een kalender de hele familie op één lijn en kun je een speciaal iemand verrassen met een fantastisch persoonlijk cadeau.

De hele familie bakt

Laat je van je competitieve kant zien door een bakwedstrijd te organiseren. Kies teams, thema’s en stel tijdslimieten in en bak magische taarten waarvan de hele familie kan genieten. Het is aan jou om de juryleden te kiezen die de baksels gaan beoordelen, maar je kunt er zeker van zijn dat ze zullen smullen. Niet alleen zal je huis gevuld zijn met een heerlijke geur, maar je camera zal ook vol zitten met magische momenten en foto’s die je in je familiereceptenboek kwijt kunt.

De lente is een geweldige tijd om met je gezin door te brengen en samen oude herinneringen op te halen en uit te kijken naar het creëren van nieuwe. Of je nu je muren wilt opfrissen met nieuwe kunstwerken, fotoboeken wilt maken van alle leuke momenten of een nieuwe kalender wilt samenstellen om met je dierbaren te delen: ga nu naar onze startpagina en ga aan de slag.

Reacties