Ja, ook ik ben gegrepen door het Vintage-virus. Ik had daarom bedacht om (in mijn eentje) mijn muur te behangen met authentiek vintagebehang. Online gekocht en het was inderdaad zonder twijfel 60 jaar oud; verkleurd aan alle kanten en het scheurde bij het minste of geringste. Maar het resultaat mocht er zijn!  Zie hieronder het (ook voor mij) nogal verrassende resultaat van dit project.

Twee rollen gekocht. Daar gaan we dan....

Halverwege! In je eentje nog niet zo makkelijk, zo’n behangetje plakken…

De rode rozen die ik had gekocht pasten er perfect bij. Ik vond het zo mooi staan dat ik er een foto van nam. Toen kreeg ik het idee om er méér mee te doen. Ik zette die foto op…. een telefoonhoesje. Vond dat iedereen mijn coole muur moest zien!

Het is gelukt! Bosje rode rozen erbij (traktatie voor mezelf). Hey, dat is een mooi plaatje!

Toen heb ik een close-upfoto gemaakt van de rozen en die op een telefoonhoesje gezet. De muur kostte me 4 uur, het telefoonhoesje 2 minuten...

Het leuke is dat iedereen die mijn telefoon ziet me vraagt wat die foto is. Nou, dan heb ik altijd een mooi verhaal te vertellen. Leuk aanknopingspunt voor een gesprek, en zo kreeg ik behalve reacties op Facebook ook in het echte leven reacties op mijn vintagemuur 🙂

Oh, en je kunt natuurlijk óók nog (om helemaal in stijl te gaan) de foto van de muur als startscherm instellen op je telefoon. Zo ziet dat eruit:

Femke van albelli

PS. Probeer het ook eens zo’n creatief plaatje op je telefoonhoesje. Best gaaf.

Reacties