Wanddecoratie met kastjes en prints

Er zijn geen vaste regels voor hoe je je wanddecoratie en fotoafdrukken zou moeten gebruiken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch kan het ook juist een lastige taak lijken. Het is ook niet makkelijk om je een lege plek in huis voor te stellen vol leven en kleur, maar we hebben een video gemaakt om je daarmee te helpen.

Houd het niet bij één grootte

Met verschillende soorten en afmetingen krijg je een interessant contrast, en verschillende materialen voor je wanddecoratie kunnen structuur toevoegen. Hout en canvas vormen bijvoorbeeld een opvallende combinatie. Het kan ook mooi zijn om je wanddecoratie in een lijst te plaatsen, of een witte rand toe te voegen aan een aantal fotoafdrukken.

style your home wall art sizes

Mixen maar!

Wissel af tussen liggende en staande foto’s zodat je blik naar verschillende kanten wordt getrokken. Als je verschillende vormen combineert, kun je ook makkelijker een ruimte vullen. Gebruik ook verschillende fotografiestijlen in je compositie. Portretten van familie en vrienden zijn leuk en waardevol. Meer ‘kunstzinnige’ shots van landschappen en close-ups van texturen zullen de compositie een interessant tintje geven. Foto’s die uit onverwachte hoek zijn gemaakt, maken de muur echt opvallend.

style your home photography

Het gaat niet alleen om de foto’s

Voeg ook wat andere elementen toe, zoals kaarsen, planten of spiegels, om de ruimte levendiger te maken. Andere voorwerpen erbij maken het geheel interessanter. Maak decoratieve voorwerpen extra uniek door een flesfotocollage te maken.

style your home bottles

Heb je inspiratie opgedaan? Creëer wanddecoratie of maak fotoafdrukken van je favoriete momenten en maak zelf een prachtige compositie.

Shop de producten uit deze blog

Onze blog staat vol ideeën voor de beste manier om je wanddecoratie op te hangen. Of neem een kijkje op onze fotocollage blog voor meer inspiratie voor fotoafdrukken. Heb je eenmaal je eigen presentatie met wanddecoratie en fotoafdrukken gemaakt, deel die dan met #mijnalbelli en maak kans op een albelli cadeaubon en een plekje in onze galerij.

Reacties
Tags: